1,5 - 2 éves gyerekek. Hogy megy a bölcsi?
2 év 3 hós, kisfiú.Beszoktatás alatt is csak 3x tudtam vinni,mert két napot dolgozom. Utána elutaztunk 10 napra. Majd 4 napot ment, hogy szokja. Minden reggel ordított utánam. Majd meghaltam annyira sajnáltam.. Fél 4-re mentem érte. Most beteg lett. Holnap után megyünk újra.. Nem tudom mi lesz. Nálunk ez nehéz dolog.
Heti 3 napot szeretném vinni, egy magánbölcsibe. Nagyon kedvesek, rendesek, a hely maga a paradicsom... Mégis nehéz az elválás.. :(
Most kezdte a fiam a második hetet. Neki tetszik, csak ebédelni nem akar. Ma már reggelire vittem, azt nem ette meg /pedig itton már a hűőt stírölte indulás előtt/, az ebédet viszont végre megette. Ma még délben elhoztam, ma is sírva jött ki, mert ebéd helyett játszana tovább, és ugye az asztalnál kell maradni, ha nem is eszik már. A szabályok...
Egyébként a gondozóját szereti, mert mindig vigyorog, integet neki és én is látom, hogy szeretik a többiek is. Holnap már ott is kell/ene/ aludnia.
2 éves a kisfiam.
Szia! Kisfiam 22 hónapos és a második hetet tapossuk a bölcsiben./Még beszoktatjuk/Nekünk nagyon siralmasan megy.Iszonyat anyás volt idáig is de most aztán végképp!!! Ezalatt a majdnem 2 két alatt odáig jutottunk,hogy már bent ebédel /2 napja/ előtte nem volt hajlandó elfogadni.A reggeli+tízórai továbbra sem kell neki:( Ma először próbálták ott altatni de sikertelenül.A gondozónőkkel már megbarátkozott de a gyerkőcöktől fél.Nehezen oldódik fel sajnos.Úgy érzem nálunk ez egy hosszabb folyamat lesz!Nem tudom mikor fog igazán beszokni:(((
És nálatok,hogy megy kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!