Ajánlanátok testvérbabakocsit? 1.5 éves és újülött gyerekek részére.
néztem eddig: a city twint, jane powertwin pro-t,Jane Twin Two double-t, OBaby Zynergi Zoom-ot, Bebecar Vector Duo-t.
Mi a vélemenyetek, melyik a legjobb valasztás?
elvárasok: mindkét iranyból rögzíthető ülések, a nagyobb gyereknel is dönthető háttámla, a kicsinek mózes anmi a vázra rögzíthető. lehet egymás mellett és egymás mögött is a két gyerek.Lehet 3 vagy 4 kerekű is.
Nekünk ilyen van, nagyon szeretjük, kényelmes mindkét gyereknek, a kicsinek vízszintesig, a nagyobbnak 45 fok alá dönthető, könnyű tolni, fordulékony, keskeny helyen is elférsz vele, rossz utakat is bírja, hatalmas alul a kosara, ha újra választani kéne, csakis ezt.
igen azt is néztem, csak elfelejettem felírni :)
hátha van valakinek tapasztalata a kocsikkal:)
Én ugyan ikres vagyok és nekünk is twin two van,imádom, viszont azt tudnod kell,hogy ezeknek nem lehet mind2 irányból rögzíteni az üléseit! Ha jól tudom a powertwin-nek sem! A többi kitételnek megfelelnek!
Sztem aminek forgathatók az ülései,azok a kocsik borzasztó hosszúak,némelyik 130-140 cm hosszú! (a jané csak 120 cm)
Ikres
igazából csak sétához kellene a babakocsi
bevásárolni kocsival megnnénk úgy is
nem buszozok nem vonatozok nem jarunk villamossal sem
Szia.
Én 1-2 hét múlva szeretném megvenni, de tanácstalan vagyok :(
Nem tudom, segítek-e...
Nekem bébé confort twin club van.
Ha a sportok vannak feltéve, akkor minden kritériumnak megfelel.
Ha mózeskosár+sport van fent, akkor a mózes van elől, a nagyobb meg mögötte ül, veled szemben. Így nem dönthető az ő ülése sem.
Használható egyes kocsiként is. Így, ha a sportrészben csücsül a pici, akkor a tesófellépőre fel tud állni a nagyobb.
ELég hosszú, de nagyon jól navigálható. Jó a rugózása, nagy a kosara (motor is elfér)
Én nagyon szeretem, bevásárolni is nagyon jó, mert van hely benne bőven.
Csak használtan kapható, így az ára olyan 60.000 körül mozog. (váz+2 sportrész+mózes). Ha ilyet nézel, arra figyelj, hogy ne twin ülései legyenek, mert azok kisebbek, hanem opera sportrésze, ami nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!