Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok testvérbabakocsit?...

Ajánlanátok testvérbabakocsit? 1.5 éves és újülött gyerekek részére.

Figyelt kérdés

néztem eddig: a city twint, jane powertwin pro-t,Jane Twin Two double-t, OBaby Zynergi Zoom-ot, Bebecar Vector Duo-t.

Mi a vélemenyetek, melyik a legjobb valasztás?

elvárasok: mindkét iranyból rögzíthető ülések, a nagyobb gyereknel is dönthető háttámla, a kicsinek mózes anmi a vázra rögzíthető. lehet egymás mellett és egymás mögött is a két gyerek.Lehet 3 vagy 4 kerekű is.

2011. szept. 20. 14:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem még nem aktuális a kérdés, de már nézegettem testvárkocsikat.

Nálam ez a nyerő:

[link]

Volt már Cam babakocsim, így nagyjából ismerem a márkát, szeretem is. Láttam már élőben is, nagyon jó! Nálunk nincsenek túl jó utak, de jó kerekei vannak, bírná.

Nem tudom, amiket írtál, hogy mennyibe kerülnek, de sztem nem olyan vészes az ára, még ha a mózest külön meg is kell venned.

2011. okt. 3. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!