Fél-egy éves gyerekek szülei. Mi a jele annak, hogy fejlett idegrendszere van a babámnak? Vizsgálják ezt a neurológián?
- 3 hónapos korától átalussza az éjszakát
- nem fél a porszívótól, turmixtól
- nem ijed meg lépten nyomon
Ezek alapján gondolhatom, hogy jó idegrendszerű?
ezek nem extra dolgok szerintem(vagy akkor az én babám s sokunké is ilyen)a fiam sosem félt a porszivótol,sőt!imádja,megy és pacskolja és sikongat örömében ha megy,s nem is volt ijedős sem.jó persze össze rezzent néha hirtelen zajtól,de nem volt ilyedős.
ez normális,nem csodababa v ilyesmi!!!:)és nem hiszem h ezt vizsgálnák:)
Egyetértek az első hozzászólóval.
Az enyém sem ijedt meg semmitől. Sőt az elején úgy aludt el, hogy bekapcsoltam a porszívót.
Nem elkeseríteni akarlak, de az én lányom is átaludta az éjszakát 3 hós korától anyatejes létére!Aztán jött csak a feketeleves....6 hósan "elromlott" :)
onnantól 13,5 hós koráig milliószor kelt éjjel!Most másfél hónapja megint jó alvó!
Soha nem félt a porszívótól, sőt nagyon nyugis és jó baba!10,5 hósan elindult!De ettől nem fejlettem a többi gyerkőctől!
pl nem beszél csak egyetlen egy szót mond: kell
Másnak ennyi idősen már nagyon sok szót használ a babaája!
Szóval ettől nem frjlettebb, csak ő ebben jó!És inkább örülj, hogy jó alvó, és használd ki tudja meddig tart!
15 hós kislány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!