Milyen fajta készségfejlesztő vagy kreatív játékokat ismertek 2-3 éves gyerekek számára? Mennyire drágák ezek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 14:34
1/9 anonim válasza:
-Nagyobb méretű gyöngyök
-Rajzolóeszközök
-Gyurma
-Építőeszközök (pl duplo)
-konyha, baba, babakocsi, játékételek, stb: amikkel lehet szituációs játékokat játszani
2/9 anonim válasza:
Gyurma: nem drága, van illatostol, csillamoson keresztül mindenféle színben... Szülőnek gyerkocnek jó móka, csak téríts le valamit alá, mert könnyebb takarítani, mint a szonyegbe ragadt darabkakat kibagyaszni
3/9 anonim válasza:
Só Liszt gyurmat otthon is keszithetsz igy szinte nem kerül semmibe, és nem mérgező, paprikával ceklalevel szinezni is lehet.
5/9 anonim válasza:
Én innét szoktam rendelni! Egy csomó jó termékük van, elérhető áron!
Szívesen segítek, ha bővebb információra van szüksége bárkinek is a termékekkel kapcsolatosan!
6/9 anonim válasza:
gyurma, kréta, nyomda, van kifejezetten gyerekeknek való kimosható, crayola festék, [link]
nálunk még a lego duplo a sztár, olcsóbban is lehet kapni, ha nem legot veszel hanem tescosat
7/9 A kérdező kommentje:
Húúú, tényleg nagyon szuper az a katalógus!!!
Nem tudok neked privit írni, írnál nekem te?
Annyi jó dolgot találtam, már most rendelnék egy csomó mindent! :)
2011. ápr. 1. 15:11
8/9 anonim válasza:
Pl. rajzolás. 100 Ft egy csomag ceruza. Vagy esetleg homokba rajzolás, az még ennyibe se kerül. :D
9/9 anonim válasza:
Nálunk a colorama társasjáték is nagy sztár volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!