Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?
órán sem beszélnek: ha ilyen kiközösítettek akkor kivel?? lehet h nem akarnak bajba kerülni!
nem viccesek: KÉNE? Nem az a feladatuk hogy téged vagy bárki mást szórakoztassanak,és arra,hogy az ember vicces legyen,születni kell.
nem szépek: ????? ERRŐL TEHETNEK????
nem okosak: ha nem szólalnak meg,honnan tudod :)?
nem csinálnak hülyeséget: gondolnak a következményekre,nem úgy mint egyesek,(nem,nem Rád céloztam,hanem magamra,nálam 1. a cselekvés sajnos) vagy verik őket,vagy csak félnek a büntetéstől stb
nem jönnek kirándulni:Háát...talán félnek az egyik gyerektől? vagy lehet hogy egy ott lévő tanártól?
kihúzzák magukat a munkából:ismét,félhetnek a kigúnyolástól vagy... lehet egyszerűen amiatt hogy az adott munka (főleg ha csapatmunka) nem nagyon tetszik nekik...
És nem csinálnak hülyeségeket:Megint csak félhetnek a bántalmazástól,büntetéstől stb stb (már fáj a karom XD)
én azt hiszem a 2-es és az 1-es csoport között vagyok..vicces vagyok,jól eltudok beszélgetni bárkivel,(jó,apróbb hülyeségekben benne voltam már de nem cigizek,vízipipázok,nem iszom stb) de gyakran engem is kiközösítenek,vagy piszkálnak.engem zavar ez a "középút" de szerintem az is igaz hogy minden ember egy külön csoport,de hogy a KÉRDÉSRE válaszoljak: (Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?) Nem,nem zavarnak,mert néha én is tudok ilyen lenni (kivéve azt hogy csöndben legyek,mert nekem konkrétan be nem áll a szám xD)
Te agyilag nem vagy komplett kedves kérdező.
Miért milyen baromságot csináljanak?-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!