Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket nem idegesitenek az...

Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?

Figyelt kérdés
Akik az iskolában nem csinálnak semmit csak a sarokban kussolnak. Órán sem beszélnek, nem viccesek, nem szépek, de még okosak sem. Szóval nem csinálnak semmi baromságok, nem jönnek kirándulni, kihuzzák magukat a munkából és a hülyeségből egyaránt.
2010. szept. 5. 14:00
 101/142 anonim ***** válasza:
100%

Drága kérdező!

A vizipipa és a cigi olyan dolog, amit vannak emberek, akik jobb ha nem próbálják ki. Barántőm pl asztmás, és megfulladna a füsttöl. Na most, hogy ettől ne legyen menő... szánalmas.

Miért kéne minden embernek ugyanolyannak lennie? És miért nem tudják a kérdezőhöz hasonlóak elfogadni a másik embert? Mi olyan k*rva nehéz ebben? Felb*sz.

2010. szept. 6. 17:10
 102/142 anonim ***** válasza:
100%

Engem kimondottam az olyan emberek idegesítenek, mint te.

Az jobban tetszene, ha minden ember olyan lenne, mint te?

2010. szept. 6. 17:14
 103/142 anonim ***** válasza:
100%

Na és végigolvastam mindent :D és új suliban vagyok és nem csodálkoznék ha pont az osztálytársam írta volna ezt a kérdést rám.

szóval kérdező:

eléggé bunkó vagy. alapból hogy azt írod hogy kihúzzák magukat mindenből, stb, szerintem azért mert NEM AKAR A BARÁTOD LENNI. én is hallgatag vagyok, sok nagyszájú osztálytársam van, de egyik se lenne a legjobb barátom, hanem inkább olyan aki megért engem.

ÉS TE NEM VAGY ILYEN. ezért nem akarnak ökörködni, mert kicsit komolyabbak, de nem azt jelenti hogy rosszak. lehet egy ilyen csendes emberke jobb barátod lenne mint aki minden hülyeségben benne van.

nagyon bántó ám ez a kérdés, mert én is ilyen vagyok. és szerintem ha téged ennyire zavar és ilyen 'nagymenő' vagy, biztos beszóltál már nekik. és nem szólnak vissza, mert ezzel mégjobban elérted, hogy visszahúzódók legyenek.

Szóval én személy szerint SOHA nem lennék egy olyan személy barátja, mint te vagy. lehet ők se akarnak. és? SEMMI KÖZÖD HOZZÁ. nehogy már te mondd meg hogy mit csináljon. foglalkozz a saját gondjaiddal, nekik is vannak, és nem veled foglalkoznak. ha ez annyira sérti az egódat akkor tedd túl magad rajta.

2010. szept. 6. 18:50
 104/142 anonim ***** válasza:
80%
De jelenteném ezt a kérdést...
2010. szept. 6. 19:07
 105/142 anonim ***** válasza:
100%

19:07

Miért félsz az igazságtól? :)

2010. szept. 6. 19:26
 106/142 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy is félek! Nektek van igazatok teljes mértékben, de már annyira idegesít, hogy a kérdező ilyen értetlen...

Ne marakodjatok szerintem, úgysem fogja megérteni, hogy nem mindenki olyan, mint ő.

2010. szept. 6. 19:31
 107/142 anonim ***** válasza:
100%
19:31 Mármint kinek van igaza? :D én a 75%-osakat írtam olvass vissza, lehet nem nekem adsz igazat. :)
2010. szept. 6. 19:37
 108/142 A kérdező kommentje:

Miért jelentenéd ezt a kérdéest? - Ezt magyarázd meg nekem!

De mi nem baszogatunk senkit azért mert gyenge viccei vannak. De ha már ilyen csendesek akkor lennének legalább okosak, de nem, mert nem tudnak soha semmit.

2010. szept. 6. 19:39
 109/142 anonim ***** válasza:
100%

Szóval mostmár mi vagyunk a hülye ember csoport is...

Ez egyre jobb.

(Én ezért jelenteném a kérdést.)

2010. szept. 6. 19:52
 110/142 anonim ***** válasza:
100%
19:52 Értsd már meg, hogy nincs olyan, hogy ti meg mi. TE vagy meg Ő meg amaz, meg emez. Mindenki más és más.
2010. szept. 6. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!