Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?
Figyelt kérdés
Akik az iskolában nem csinálnak semmit csak a sarokban kussolnak. Órán sem beszélnek, nem viccesek, nem szépek, de még okosak sem. Szóval nem csinálnak semmi baromságok, nem jönnek kirándulni, kihuzzák magukat a munkából és a hülyeségből egyaránt.2010. szept. 5. 14:00
111/142 anonim válasza:
Ezt a kedves kérdezőnek magyarázd, ne nekem!
112/142 A kérdező kommentje:
De én csak az én osztálytársaimról beszélek. Ha már nem okosak, nem szépek, nem menők, akkor legalább viccesek legyenek.
2010. szept. 6. 20:00
113/142 anonim válasza:
De ha "ők" gyakorlatilag "semmik" akkor miért idegesít a semmi? Nem értem.
114/142 anonim válasza:
Istenem! Miért nem érted?
-Minden ember MÁS!
-Lehet, hogy azért nem látod viccesnek, mivel ő más emberek felé nyílt meg.
-Lehet, hogy azért nem megy bele hülyeségekbe, mert nem szeretne bajt.
-Lehet, hogy azért nem megy közös táborba stb... mert fél, hogy a vicces gárda rajta gyakorol.
Még sorolhatnám, de az már új jelentést adna a szóismétlésnek. (És amúgyis leírták előttem a többit.)
115/142 anonim válasza:
*Ez nem a 20:05-ös válaszolónak szólt.
116/142 anonim válasza:
Igen:) Kezdtem megijedni XD
117/142 anonim válasza:
Szívgörcsöt az ezután következő kommentekre tartogasd szerintem.
118/142 anonim válasza:
Egy olyan valaki akinek önbizalomhiánya van, jobban tart attól akinek nagy az egója. Lehet kiskorukban kicsúfolták őket, stb.
Amíg nem ismered őket, ne alkoss róluk véleményt.
120/142 anonim válasza:
20:14
Ezt az elmúlt 1 napban fogalmam nincs hány alkalommal ugattuk el.
Én ugyanezt a véleményt, tapasztalatot osztom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!