Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket nem idegesitenek az...

Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?

Figyelt kérdés
Akik az iskolában nem csinálnak semmit csak a sarokban kussolnak. Órán sem beszélnek, nem viccesek, nem szépek, de még okosak sem. Szóval nem csinálnak semmi baromságok, nem jönnek kirándulni, kihuzzák magukat a munkából és a hülyeségből egyaránt.
2010. szept. 5. 14:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/142 anonim ***** válasza:
100%
meg akarnak felelni nekik, tök hülyeség, mert csak önmagunknak kell megfelelni, gondolom nem tudod mekkora nyomás van az ilyen embereken, félnek már suliba is menni, mert beszólnak nekik
2010. szept. 5. 17:08
 42/142 rebel174 ***** válasza:
talan privibe jobb lenne...
2010. szept. 5. 17:10
 43/142 A kérdező kommentje:
De elég csinálni egy jó hülyeséget ahhoz, hogy legyél az 1es csoport tagja. Szóval nem tudom miért kell ilyen hallgatós gyereknek lenni.
2010. szept. 5. 17:11
 44/142 anonim ***** válasza:
100%

16:59 vagyok

17:02 Én is voltam már ilyen is meg olyan is, mondhatni mindenfélét kipróbáltam, de magadban sokkal több mindent rendbe tudsz tenni, mint a környezetedben, ezt elhiheted tapasztalatból mondom.

17:00 neked pedig a sok pozitív válasszal szemben véleményem szerint nincs igazad. A 2-es csoport akkor is létezne ha nem lenne 1-es. Ezért is magyaráztam, hogy mindenki másmilyen, mert pl nálunk valaki direkt különcködik, szóval ha egy apácaképzőbe járnánk és mindenki kedves lenne, akkor is különcködne valaki mert ő olyan "különleges". És nálunk van 3 olyan is aki nem szólal meg, és nem tudjuk, hogy miért, pedig tanárunk is ezerszer megpróbálta már velük a kommunikációt, de egyszerűen nem. Amikor megyek hazafelé és mögöttem jön az egyik kipróbáltam, hogy ha megállok akkor mit csinál, reménykedtem benne, hogy határozottan elmegy mellettem, de nem így történt, megállt és megvárta még újból elindulok, mert nem mert elmenni mellettem, pedig nem vagyok szörnyeteg, csupán elmondom a véleményemet általában. Mondjuk úgy, hogy én a 3-as csoportba tartozom. :)

2010. szept. 5. 17:12
 45/142 anonim ***** válasza:
100%
Érts már meg kérdező hogy lehet hogy nincs önbizalma vagy gátlásos!! Ha ez a helyzet akkor nem olyan könnyű hülyeséget csinálni, mert visszafogja a gátlás! Hányszor ugatom már el...
2010. szept. 5. 17:14
 46/142 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy milyen az. Ha nekem eszembe jut valami baromság egyből bemondom. Most akkor ugy képzeljem el, hogy azok is tudnak olyan baromságokat csak félnek bemondani

?

2010. szept. 5. 17:16
 47/142 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen van a 3. csoport is. Nem piszkálnak másokat, nem is túlzottan gátlásosak vagy hallgatagak. Az arany középút.
2010. szept. 5. 17:17
 48/142 rebel174 ***** válasza:
100%
Sztem az elso csoportban levo emberek nem tudjak azt az erzest hogy nap mint nap milyen rossz hogy mindig piszkalnak ,kinevetnek meg stb.
2010. szept. 5. 17:17
 49/142 anonim ***** válasza:
100%

Én is a 2. csoportba tartozom(1. válaszoló vagyok)

Bármi hülyeséget bemondok, rögtön kifikáznak és most ez a középsuliban sokkal rosszabb. Nem olyan könnyű "nagymenőnek" lenni. Neked szerencséd van, neked könnyebb. De másoknak nem és ezt tartsd tiszteletben!

2010. szept. 5. 17:18
 50/142 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetséges hogy tudnak egy jó kis baromságot, csak akaratlanul is visszafogják magukat.
2010. szept. 5. 17:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!