Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?
16:59 vagyok
17:02 Én is voltam már ilyen is meg olyan is, mondhatni mindenfélét kipróbáltam, de magadban sokkal több mindent rendbe tudsz tenni, mint a környezetedben, ezt elhiheted tapasztalatból mondom.
17:00 neked pedig a sok pozitív válasszal szemben véleményem szerint nincs igazad. A 2-es csoport akkor is létezne ha nem lenne 1-es. Ezért is magyaráztam, hogy mindenki másmilyen, mert pl nálunk valaki direkt különcködik, szóval ha egy apácaképzőbe járnánk és mindenki kedves lenne, akkor is különcködne valaki mert ő olyan "különleges". És nálunk van 3 olyan is aki nem szólal meg, és nem tudjuk, hogy miért, pedig tanárunk is ezerszer megpróbálta már velük a kommunikációt, de egyszerűen nem. Amikor megyek hazafelé és mögöttem jön az egyik kipróbáltam, hogy ha megállok akkor mit csinál, reménykedtem benne, hogy határozottan elmegy mellettem, de nem így történt, megállt és megvárta még újból elindulok, mert nem mert elmenni mellettem, pedig nem vagyok szörnyeteg, csupán elmondom a véleményemet általában. Mondjuk úgy, hogy én a 3-as csoportba tartozom. :)
Nem tudom, hogy milyen az. Ha nekem eszembe jut valami baromság egyből bemondom. Most akkor ugy képzeljem el, hogy azok is tudnak olyan baromságokat csak félnek bemondani
?
Én is a 2. csoportba tartozom(1. válaszoló vagyok)
Bármi hülyeséget bemondok, rögtön kifikáznak és most ez a középsuliban sokkal rosszabb. Nem olyan könnyű "nagymenőnek" lenni. Neked szerencséd van, neked könnyebb. De másoknak nem és ezt tartsd tiszteletben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!