Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?
16:42 vagyok
A "2-es csapatban" többen hazudnak mint az egyesben az fix. A legtöbb általatok "2-es csoport"-ba vélt emberek olyanok szeretnének lenni mint az "1-es csoport" de tagadják. Nehogy már bemeséljétek itt mindenkinek, hogy ti soha nem szeretnétek táncolni 1-et vagy megmondani valakinek a véleményeteket, esetleg hatással lenni valakire/megváltoztatni valamit,valakit. Mert ez hazugság, és ez persze életkortól is függ. Hiába mondja egy 12-13 éves csaj, hogy ő szereti az állatokat meg a növényeket és más nem érdekli, de ez pár év múlva változni fog, felesleges kijelentgetni ilyen dolgokat, mert úgysem igazak.
Rebel. Miben kellett a segítség?
Üdv: A 14:32-es válaszoló (nem ebben a kérdésben 14:32)
hú jó sok válasz:)
amúgy kérdező pont az 1- es csoportban lévők miatt van 2- es csoport, visszatartja őket a sok barom állat, csak rosszat kapnak
ha hozzád senki nem intézne egy jó szót akkor olyan marha jól éreznéd magad a világon? valószínűleg inkább a halált választanád, mint oly sokan kívánják azt, mert az összes lelki erejüket elvették
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:00 Udv ja igaz kertem a segitseget ott a beszolasoknal aszem mert nekem is beszolnak eleg szepen es lattam te jol tudsz visszaszolni
bár az 1- es csoportosok sem őszinték, egy igaz barátjuk sem akad
az osztályunkban van 2 csaj, haláliak, kibeszéli az egyik a másikat ez mi? barátság? nem hiszem
Ja értem.
Privátban küldjek üzenetet vagy itt intézzük?
És hogy a kérdésre is válaszoljak, még mindig 16:59-nek adok igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!