Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket nem idegesitenek az...

Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?

Figyelt kérdés
Akik az iskolában nem csinálnak semmit csak a sarokban kussolnak. Órán sem beszélnek, nem viccesek, nem szépek, de még okosak sem. Szóval nem csinálnak semmi baromságok, nem jönnek kirándulni, kihuzzák magukat a munkából és a hülyeségből egyaránt.
2010. szept. 5. 14:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/142 rebel174 ***** válasza:
100%
En is ilyen csendes kulonc vagyok az iskolaban sz@rok mindenre elvagyok az en vilagomban nincs szuksegem emberekre.
2010. szept. 5. 16:16
 22/142 anonim ***** válasza:
100%

na elmondom én hogyan látom a dolgokat, figyelj

ugye vannak csoportok, mindenhol

1. csoport: azok akik mindig baromkodnak, buliznak, nem tanulnak, beképzeltek, szekálják a gyengébbeket meg amit még el tudsz képzelni

2. csoport: nincsen önbizalmuk, nem akarnak élni, legszívesebben megölnék azokat akik olyanok, mint az első csoportban lévők, vannak érzéseik

szerintem te nagy valószínűséggel az első csoportba tartozol, mert ugye hova máshová, csak 2 csoport van

én a 2. csoportba tartozom, mindig is oda tartoztam, elfogadtam és tudatosan kerülöm a nekem nem tetsző embereket, vagyis mindenkit

hogy miért? mert mindig rossz véleménnyel vannak rólam, unalmasnak tartanak, azért nem mutatom ki, mert nem merem, csak és kizárólag a rossz tulajdonságaimat látják

elmondom milyen vagyok valójában: kedves vagyok azokkal akik nem olyanok, mint te, pont azért, mert megértenek és nem bántanak, olyan kis ártatlan lánykának néznek, pedig ha tudnák mi jár a fejemben, szeretem a durva dolgokat pl horror meg olyanok amiket te el sem tudsz képzelni, van fantáziám, szeretem a jó dolgokat

szóval a 2 csoport semmiben sem különbözik csak abban, hogy az 1 csoport fél megmutatni, hogy milyenek valójában, félnek, hogy gyengének látják őket, sebezhetőnek, pedig ettől lennének emberek, de így csak olyan lények amik nem érdemlik meg, hogy éljenek

ez csak az én véleményem, ahelyett, hogy bántanál másokat védd meg az úgynevezett barátaiddal szemben, nekik is biztos rossz véleményük van

2010. szept. 5. 16:34
 23/142 rebel174 ***** válasza:
100%

A válasz írója 96%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:34 Egyet ertek veled 99%-ban kiveve azt hogy sztem a 2. csoportban levo embereknek nincs erzeseik bar nekem nincs.

2010. szept. 5. 16:41
 24/142 anonim ***** válasza:
88%
16:34 Te idióta. Bocs nem találtam jobb szót. Nincs 1-es és kettes csoport. Ha egy osztályba 30-an járnak akkor 30 csoport van. Minden ember egy egyén és másképpen csinál mindent mint a másik. Ha úgy lenne ahogy te mondod, akkor a tökéletes világ olyan lenne, hogy mindenki ülne 1 magában beesett arccal és nem csinálna semmit. Nem ez a valós világ, tévedsz.
2010. szept. 5. 16:42
 25/142 anonim ***** válasza:
100%

nem azt mondtam, hogy mindenki így látja a dolgokat, hanem azt, hogy én látom így

nekem nagyon úgy néz ki, hogy sajnos ez a helyzet, én ezt tapasztalom, mert az emberek vagy ilyenek vagy pedig olyanok, ezt nem mindenkire kell érteni, én általános- és középsulira gondolok, szerintem ott nem nagyon van más csoport

ha valakinek van még további ötlete más csoportokra szívesen fogadom, bár nem hiszem, hogy lenne

2010. szept. 5. 16:47
 26/142 rebel174 ***** válasza:
100%
De igen is van csoportok az osztalyokban akik csendesek meg kuloncok alkotnak egyet meg amazok akik nem.
2010. szept. 5. 16:50
 27/142 anonim ***** válasza:
56%

" En is ilyen csendes kulonc vagyok az iskolaban sz@rok mindenre elvagyok az en vilagomban nincs szuksegem emberekre. "

én is igyekszem, de nekem valahogy nem sikerül, valahogy mindig érdekel, hogy mások mit mondanak rólam

2010. szept. 5. 16:52
 28/142 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy vannak ilyen csoportok. De azt nem értem, hogy miért kell a 2.es csoporthoz tartozni, amikor az 1.es jobb. Mert baromkodni érdekesebb, mint hallgatni egész nap. És nem igaz, hogy a jófejek mind buták, mert én is okos vagyok és ettől még lehet baromkodni.
2010. szept. 5. 16:53
 29/142 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm. Ez nagyon kedves volt tőled kérdező. -.-

Arra nem gondoltál, hogy ők nem olyanok mint te?

Nekik is vannak érzések ám!

2010. szept. 5. 16:55
 30/142 anonim ***** válasza:
100%
Mondom lehet hogy gátlásosak vagy nincs elég önbizalmuk! Lehet hogy szeretnének fesztelenebbek lenni, baromkodni a többiekkel de a gátlásosság visszatartja őket. Majd idővel, ha változtatni akarnak magukon, akkor az "1. csoporthoz" fognak tartozni. Csak ez nem egyik napról a másikra megy.
2010. szept. 5. 16:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!