Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?
Figyelt kérdés
Akik az iskolában nem csinálnak semmit csak a sarokban kussolnak. Órán sem beszélnek, nem viccesek, nem szépek, de még okosak sem. Szóval nem csinálnak semmi baromságok, nem jönnek kirándulni, kihuzzák magukat a munkából és a hülyeségből egyaránt.2010. szept. 5. 14:00
11/142 anonim válasza:
Ez olyan, kedves kérdező, mintha azt kérdezted volna, hogy titeket nem irritál az, ami láthatatalan? :O
Nem.
12/142 anonim válasza:
Figyelj "kedves" kérdező, azért irritálnak téged ennyire ezek a gyerekek, mert te foglalkozol velük túl sokat.Semmit sem nyomnak az orrod alá, de te megtalálod, ami a legjobban zavar.Gratulálok =)))
13/142 A kérdező kommentje:
De ha a tanárok feleltetik őket akkor is hallgatnak és nem tudnak semmit.
2010. szept. 5. 14:37
14/142 anonim válasza:
És neked ahhez mi közöd?
Az ő bajuk.
Te nem vagy komplett.
Nézz magadba kicsit, neked is van olyan tulajdonságod amit más utál, mégsem vágja a p.ofádba vagy írja ki ide.
15/142 anonim válasza:
Mint már írtam, (csak nem reagálsz rá) nem gondolsz arra, hogy nincs önbizalma, szorong, nagyon gátlásos? Ez nem az ő hibája! Csak azt teheted érte, hogy nem piszkálod emiatt és nem nézed le. Bármily nehezedre is esik...
16/142 anonim válasza:
Még annyi mindent találhatsz az életben ami idegesíthet.Mi lenne ha váltanál.A változatosság kedvéért holnaptól irritáljanak a jó nők.Utána a gyerekek.Aztán az öregek.És végül ha már minden ember elfogyott,jöhetnek az állatok.Kezdd az amőbákkal,míg végül eljutsz a gerincesekig.Oszd be,mert még előtted az élet.
18/142 anonim válasza:
Amúgy ebben van valami... nekem is van osztálytársam akiről simán el tudnám képzelni hogy egyszer bejön reggel suliba egy puskával és kinyírja a népet. Ilyen csendes pszihopata
19/142 anonim válasza:
Az ne zavarjon, hogy nem tudják a választ a tanár kérdéseire.Örülj, hogy te tudod, barátkozz a többiekkel, hülyüljetek, meglátod, ha megtanulod élvezni az életedet, nem fogsz ilyenen idegeskedni többet :)))))
20/142 anonim válasza:
Ez a csorda ösztön. A kívülállókat kiközösítik. Nyugi mindenkiben benne van ez az érzés aki azt mondja, hogy nem az hazudik. Valakiben erősebb, valakiben gyengébb, de ott van. És akik soha nem beszélnek agy idő után már ha megszólalnak ki lesznek röhögve, ez az élet törvénye, nem én alkottam és nem is te, és nem is azok akik itt védik őket. Én a helyükben tuti élnék a lehetőséggel és végre megszólalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!