Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?
Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.
Szerintetek nagyon gáz anya lennék?
78: akkor kevés orvosi szakirodalmat olvasol, ugyanis ott is feketén fehéren le van írva, hogy nem ellenjavallat. Persze, ha a kőkorszakban élsz, akkor nyilván a tudósokat nézed hülyének.
egyébként ezt olvassátok el:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vegetarianizmu..
Ez csak úgy működik , hogy a párod is vega vagy húsfóbiás .
Gyereket nem tudom mennyire lehet felnevelni zöldségből , de ha egyszer is terhes leszel kérjek több orvossal is konzultálj erről és a gyereket is majd rendszeresen járasd orvoshoz csecsemő korától kezdve , hogy biztos jó - e neki az amit adsz.
Persze mindenki kőkorban él, aki nem ilyen gyerekét kisajátító szektás.
Ja a hús amit gyártanak. Fź b+ most menjünk vissza oda, hogy a tojást meg tyúk tojja? Pffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!