Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?
Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.
Szerintetek nagyon gáz anya lennék?
70.de nem erről beszélek...amikor beírtad a kulcsszavakat ott így írtad:#vegetáriánius..
látom még azt se veszed észre mit nem írsz helyesen!
72: egy véletlen elírás, ennyire akadékoskodó vagy? vagy szándékos provokáció?
71: inkább azokat kellene jelenteni, akik ocsmányul írnak és sértegetnek másokat. A kérdésemmel szerintem semmi gond nincs, ha nem érdekel, nyugodtan elmehetsz.
Kérdező ismétlem: nem véletlenül létezik hozzátáplálás mint folyamat. Ez tőled sokkal okosabbak találták ki, és attól nem fog megváltozni semmi, hogy te ide leírod, hogy a gyerek nem lesz intoleráns és pont. De nyilván sok mást nem várhatunk egy olyan embertől aki tulajdonaként tekint a saját gyerekére, és ráerőlteti az akaratát "én szültelek" okán.
A húsgyártás meg nem fog leállni, ezt nem tudom melyik pizsidben álmodtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!