Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz anya lennék, ha nem...

Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.

Szerintetek nagyon gáz anya lennék?

2021. szept. 5. 18:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/152 anonim ***** válasza:
72%

70.de nem erről beszélek...amikor beírtad a kulcsszavakat ott így írtad:#vegetáriánius..

látom még azt se veszed észre mit nem írsz helyesen!

2021. szept. 5. 20:14
 72/152 anonim ***** válasza:
82%
Ez a kérdés rossz színben tünteti fel a rendes vegánokat...
2021. szept. 5. 20:16
 73/152 A kérdező kommentje:

72: egy véletlen elírás, ennyire akadékoskodó vagy? vagy szándékos provokáció?

71: inkább azokat kellene jelenteni, akik ocsmányul írnak és sértegetnek másokat. A kérdésemmel szerintem semmi gond nincs, ha nem érdekel, nyugodtan elmehetsz.

2021. szept. 5. 20:16
 74/152 anonim ***** válasza:
56%
ok
2021. szept. 5. 20:17
 75/152 anonim ***** válasza:
82%
74.inkább azokat kellene jelenteni, akik ocsmányul írnak és sértegetnek másokat...:D hol írtam ocsmány dolgokat, mikor a tényeket írtam? Troll vagy és kész...
2021. szept. 5. 20:18
 76/152 A kérdező kommentje:
76: nem rólad beszélek, hanem azokról, akik ocsmány dolgokat írtak.
2021. szept. 5. 20:20
 77/152 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem igenis karos,ha a gyerek nem kap. A ferj temahoz nem szolok,mert felnott ember ,majd megoldja,de egy gyerektol elvenni a hust,konkretan jelentenem a korzetes vedononel es a haziorvos is le fog baszarintani. Jogosan. Kis csenevesz,beteges, vashianyos lesz,visszamarad a fejlodesben,ket ilyen ismerosom van,aki nem ad hust a gyereknek es latszik a gyerekeken....
2021. szept. 5. 20:20
 78/152 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező ismétlem: nem véletlenül létezik hozzátáplálás mint folyamat. Ez tőled sokkal okosabbak találták ki, és attól nem fog megváltozni semmi, hogy te ide leírod, hogy a gyerek nem lesz intoleráns és pont. De nyilván sok mást nem várhatunk egy olyan embertől aki tulajdonaként tekint a saját gyerekére, és ráerőlteti az akaratát "én szültelek" okán.

A húsgyártás meg nem fog leállni, ezt nem tudom melyik pizsidben álmodtad.

2021. szept. 5. 20:21
 79/152 anonim ***** válasza:
73%
77.de azért beismered hogy troll vagy, mert nem vitatkozol ezen :D
2021. szept. 5. 20:22
 80/152 anonim ***** válasza:
64%
oviban simán kaphat húst és ott kizárt hogy tudod tiltani.
2021. szept. 5. 20:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!