Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz anya lennék, ha nem...

Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.

Szerintetek nagyon gáz anya lennék?

2021. szept. 5. 18:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/152 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, én sem miért nem olyan párt választassz aki szintén ilyen módon vélekedik a húsról...
2021. szept. 5. 19:51
 42/152 anonim ***** válasza:
76%
Na jó jelentettem mert tuti provokatív szándékkal kérdez itt...
2021. szept. 5. 19:51
 43/152 A kérdező kommentje:
36: szerintem pedig te vegyél vissza magadból, mert úgy tűnik, hogy konstruktív vita helyett csak személyeskedni tudsz, azt pedig 18 éves korára jó esetben már kinövi az ember. Viszont elárulom, hogy sokan pont azért lesznek vegetáriánusok, mert undorodnak a hús szagától. Nem, még mindig nem mentális betegség.
2021. szept. 5. 19:52
 44/152 anonim ***** válasza:
78%
Ez igen önzőség azért...elvárod hogy a családod akik húst esznek, sunyiban egyenek mert te tiltod a házban? Miért nem olyannal jössz össze aki szintén vega és így a hús gond meg van oldva és a családnak sem kell miattad alkalmazkodni e téren.
2021. szept. 5. 19:54
 45/152 A kérdező kommentje:
40: ameddig az én gyerekem, úgy nevelném, ahogyan én szeretném. Ha egész gyerekkorában hús nélkül nő fel, akkor ebben fog szocializálódni, és valszeg kevésbé igényli majd. De ha mégis úgy dönt, hogy szeretne húst enni, akkor nem szólnék bele, csak ne hozza be a lakásba.
2021. szept. 5. 19:55
 46/152 anonim ***** válasza:
100%
45.ez baromi önzőség azért, én gyerekem úgy eszik ahogy én fütyülök...és ne hozza a lakásba de akkor hogy eszik majd ha mégis szeretne?
2021. szept. 5. 19:56
 47/152 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést, mert nem lennék rossz anya, a férjem pedig valószínűleg nem is lenne akkora húsimádó, hiszen máskülönben folyamatosan a kajáról vitáznánk, ami sok jóra nem vezetne. Az pedig, hogy a gyerekemet hogyan nevelném, igazából egyéni döntés kérdése.
2021. szept. 5. 19:58
 48/152 anonim ***** válasza:
100%
De minek a kérdés ha eleve szikla szilárd véleményen vagy és mindenkit támadsz aki szerint nem helyes a dolog? Minek a kérdés?
2021. szept. 5. 19:58
 49/152 A kérdező kommentje:
46: rengeteg opció van, kint bármennyi húst ehet.
2021. szept. 5. 19:59
 50/152 anonim ***** válasza:
15%

Amúgy nem értem, mit pattog itt mindenki a "gyereknek bevezetni a húst" témán, rengeteg gyerek nő fel egészségesen és erősen teljesen vegetáriánus étrend mellett is, ha meg nagyon hiányzik neki a hús, eszik az oviban/iskolában vagy a nagymamánál. Mi ebben a borzasztó? Nálunk a cukor van így száműzve, kap a gyerek eleget az ovis menzán meg hétvégén a nagyi sütijéből, de itthon ha édeset enne, kap egy banánt és ennyi. Megszokta, hogy ez a rend, nem okoz gondot a mindennapokban. Nem hiszem, hogy a hússal másképp lenne, főleg ha amúgy más állati eredetű termékekkel nem állsz hadilábon.

Olyan preferenciák szerint válassz párt, kérdező, ahogy neked kényelmes, nyilván egy húst-hússal zabáló fickóval amúgy sem illenétek össze. A gyereket meg azzal eteted, amivel jónak látod, azoknak se szólnak be, akiknél a kakaós csiga csokis tejjel a reggeli, hadd legyen ez már szülői kompetencia.

2021. szept. 5. 19:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!