Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz anya lennék, ha nem...

Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.

Szerintetek nagyon gáz anya lennék?

2021. szept. 5. 18:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/152 anonim ***** válasza:
91%
Nekem meg a fajtádtól van undorom.
2021. szept. 5. 19:21
 22/152 A kérdező kommentje:
21: az csak téged minősít ;) majd remélem egyszer megtanulod tiszteletben tartani az eltérő véleménnyel rendelkezőket.
2021. szept. 5. 19:23
 23/152 anonim ***** válasza:
90%

Ne én írtam a kommentet, és nem is értek egyet, de azért te sem éppen az vagy, aki tiszteletben tartja más véleményét :D

Elvégre csak a szeretteidnek nem akarod engedni, hogy a közös házatokban húst egyen.

2021. szept. 5. 19:25
 24/152 anonim válasza:
94%
Egy utcán bedobott hamburger vagy gyros aztán az étkezés legminőségibb formája... Gondolom kb. 17-18 éves lehetsz maximum, ha a kompromisszumkészségedet és a problémamegoldó kompetenciáidat nézzük. Ráadásul elég durva szerintem tetemként hivatkozni egy élelmiszerre, tudod, nagyon sok ember nélkülözik.
2021. szept. 5. 19:26
 25/152 anonim válasza:
79%
Deszenzitizációs tréning, hipnoterápia stb. Vannak lehetőségek megoldásra, csak kényelmesebb azt mondani, hogy nincs, mert 15 éves korod óta ilyen vagy. Amúgy meg régen is voltak olyan orr alá kenhető mentolos, eukaliptuszos kenőcsök megfázáskor. Próbáld ki, úgy mennyire éreznéd a hús sütés szagát. Ki tudja, talán neked beválna. A lakásból meg egy rendes szellőztetéssel vagy jó páraelszívóval eltüntethető az illat.
2021. szept. 5. 19:30
 26/152 anonim válasza:
94%
Ha a férjed otthon húst akar enni akkor nem tilthatod meg neki. Az érthető hogy te nem fogsz neki húsos ételt készíteni, de ha vesz magának egy kiló csirkemellet, és megsüti magának, arra nem mondhatsz semmit... Minden joga megvan hozzá.
2021. szept. 5. 19:31
 27/152 anonim ***** válasza:
89%
Te már csak tudod mi kell egy gyerek egészséges fejlődéséhez... hánnyal is volt dolgod?
2021. szept. 5. 19:38
 28/152 anonim ***** válasza:
90%
és ha későbbiekben mikor felnő a gyerek és húst fog enni akkor mi lesz a helyzet? tiltod tőle úgy is hogy szeretné?
2021. szept. 5. 19:41
 29/152 A kérdező kommentje:

Pedig én még csak vegán sem vagyok, illetve nem is az az agresszív vegetáriánus, aki elítéli a húsevőket. Nem tudom, miből gondolod, hogy nem tartom tiszteletben a húsevőket, mert az egy egyéni preferencia, hogy a házamban nem akarok húst tárolni/sütni. Ha valakinek nem tetszik, akkor nem kötelező együtt élnie velem. Hol van itt az a rész, hogy nem tisztelem a másikat?

Egyébként nem beszólni akarok, csak objektíven egészségügyi és környezetvédelmi szempontból is jobb nem fogyasztani húst. Azzal pedig semmi újat nem mondtam, hogy a hús az egy tetem amellett, hogy élelmiszer is. Ezek után még engem akarnak deszenzitilizációs tréningre, meg hipnoterápiára küldeni bmeg :D szerintem a vegetarianizmus nem mentális betegség, úgyhogy 25-ös vegyél vissza picit.

2021. szept. 5. 19:42
 30/152 anonim ***** válasza:
72%
Na figyu, azért tök idegenekre ne próbáld ráerőltetni a vegetáriánus életet jó? Mindenki úgy él ahogy neki jó!
2021. szept. 5. 19:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!