Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?
Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.
Szerintetek nagyon gáz anya lennék?
Ne én írtam a kommentet, és nem is értek egyet, de azért te sem éppen az vagy, aki tiszteletben tartja más véleményét :D
Elvégre csak a szeretteidnek nem akarod engedni, hogy a közös házatokban húst egyen.
Pedig én még csak vegán sem vagyok, illetve nem is az az agresszív vegetáriánus, aki elítéli a húsevőket. Nem tudom, miből gondolod, hogy nem tartom tiszteletben a húsevőket, mert az egy egyéni preferencia, hogy a házamban nem akarok húst tárolni/sütni. Ha valakinek nem tetszik, akkor nem kötelező együtt élnie velem. Hol van itt az a rész, hogy nem tisztelem a másikat?
Egyébként nem beszólni akarok, csak objektíven egészségügyi és környezetvédelmi szempontból is jobb nem fogyasztani húst. Azzal pedig semmi újat nem mondtam, hogy a hús az egy tetem amellett, hogy élelmiszer is. Ezek után még engem akarnak deszenzitilizációs tréningre, meg hipnoterápiára küldeni bmeg :D szerintem a vegetarianizmus nem mentális betegség, úgyhogy 25-ös vegyél vissza picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!