Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz anya lennék, ha nem...

Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.

Szerintetek nagyon gáz anya lennék?

2021. szept. 5. 18:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/152 anonim ***** válasza:
82%

Milyen tetem, menjél már. A hús nem egészségtelen. Ez csak egyesek ostoba mániája.

Fehéjre, kollagén, vas, b12...

Tejet meg fogyasztasz, mikor pont az szokott inkább panaszt okozni.

Nagyon önző vagy.

2021. szept. 5. 19:45
 32/152 anonim ***** válasza:
100%
házamban nem akarok húst tárolni/sütni. Ha valakinek nem tetszik, akkor nem kötelező együtt élnie velem...jó és ha a gyerek kezd felnőni és húst fog enni, emiatt simán elzavarod otthonról?
 33/152 A kérdező kommentje:
27: gyerekem még nem volt, viszont többet tudok az emberi testről, mint egy átlagember, úgyhogy pontosan tudom, hogy a vegetáriánus, sőt a vegán étrend nem ellenjavallat a gyerekeknek.
 34/152 A kérdező kommentje:
32: leírtam egy korábbi hozzászólásomban, hogy abba belemennék, hogy max. a szobájában ehet húst. A férjem pedig vagy vállalná vagy nem, most már rájöttem, hogyha neki fontosabb lenne a húsevés, akkor mindig nyitva lesz az ajtó :D
2021. szept. 5. 19:48
 35/152 anonim ***** válasza:
89%
Na ezért is utálják sokan a vegánokat...ez azért minden csak nem normális.
 36/152 anonim válasza:
86%

Te normálatlan. Nem a vegetarianizmusodra szólt a tréning és terápia, hanem az irracionális szagfóbiádra. Te vegyél vissza magadból. Ezt is csak azért nem akartad megérteni, mire vonatkozik, mert jobban esik védeni az egódat, mint szembenézni egy akár kezelhető problémával - ami a viszolygásra vonatkozik, nem az életmódra.

Nagy arcod van...

37/152 anonim ***** válasza:
100%
leírtam egy korábbi hozzászólásomban, hogy abba belemennék, hogy max. a szobájában ehet húst...de a húst hűtőben kell tárolni és írtad hogy a házamban nem akarok húst tárolni/sütni...na akkor ez hogy lesz megoldva?
 38/152 anonim válasza:
89%

Én kb 95%- ban vegán vagyok ( már ha létezik ilyen:D ) tehát tejet, tejterméket, tojást is csak ritkán eszem, állatvédelmi okokból elsősorban. A családnak viszont mindent elkészítek, amit szeretnének. Nyilván kerülöm amikor csak lehet, hogy húst egyenek, de heti 5x1 étkezésben biztosan van, mert igénylik, szeretik és ezt tiszteletben tartom (2 kisiskolás fiú +férj). Bennük is van egy állat-és bolygóvédős szemlélet, ezért sokszor elhangzik, a ne csinálj húst hozzá anya, mert ma már ettem mondat, de ez mindig saját döntés.

Viszont én nem hányom el magam a hústól, nem undorodom tőle, elkészítve kifejezetten szeretem, szeretném, szóval kicsit más a helyzet. Ha ennyire nem tűröd a húst, akkor olyan párt kell választanod, aki szintén úgy táplalkozik mint te és a gyereket is így szoktatjátok majd. Egy húsfaló pasi, akit nem tudsz meggyőzni az "igazadról", hát szerinte nagy zsákutca.

2021. szept. 5. 19:49
 39/152 A kérdező kommentje:
30: én senkit nem akarok itt lebeszélni a húsevésről, honnan jutott eszedbe ez a baromság? Mindenki azt eszik, amit akar, csak a tényeket írtam le.
2021. szept. 5. 19:50
 40/152 anonim ***** válasza:
85%

"Ha valakinek nem tetszik, akkor nem kötelező együtt élnie velem"

A gyereked te kényszeríted erre a világra, magatokhoz, mi az hogy nem kötelező ott élnie? Ráadásul nem vezeted be neki a húsételt mert neked ez a kattanásod. Ja tiszteletben tartod, látom.

2021. szept. 5. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!