Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?
Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.
Szerintetek nagyon gáz anya lennék?
Feltettél egy kérdést - kaptál véleményeket, de csak az felel meg, amelyik egyezik az elképzeléseiddel. Innentől kezdve felesleges a kérdés, mert nem is vársz igazán eltérő válaszokat...
Egyébként : a legtöbb vega nem a szagundortól lesz vega. Lehet, a te környezetedben igen, de nem a többség. A többség, miután eldöntötte, hogy nem eszik húst ilyen - olyan indokkal, utána elszokik, vagy pszichésen az elhatározása miatt nem kedveli már a szagot.
Én sokáig a karfiol főzésének, párolásának szagával voltam rossz kapcsolatban. De képzeld, mint a legtöbb felnőtt ember, kinőttem ezt a gyerekes szagundort.
már érződik rajta hogy troll...
kezd veszekedni, azt se tudja mit nem írt helyesen, most már vergődik pedig már meg van a kérdésére a válasz..maga a történet tokre vitagerjesztő, szokásos kiír egy kérdést, kap egy csomó hasznos választ persze nem tetszőekés utána máris mert rájöttem helyes az ítélésem duma..
Emberek, jelentsétek és törlik..ha csak páran jelentsük, itt marad.
látszik hogy troll...ne legyetek vakok, provokatív nagyon. én már jelentettem, más is tegye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!