Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz anya lennék, ha nem...

Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.

Szerintetek nagyon gáz anya lennék?

2021. szept. 5. 18:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/152 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, az a papucs csavo aki elnezi neked ezt a kattanast, soha nem fog tudni jol megb...ni, es orok eletedre ilyen kattant maradsz 🤓🤓🤓
2021. szept. 5. 20:06
 62/152 anonim ***** válasza:
100%
59. a kereső szavakban így írtad, látom már nem is emlékszel rá..pedig ott van!
2021. szept. 5. 20:06
 63/152 anonim válasza:
87%

Feltettél egy kérdést - kaptál véleményeket, de csak az felel meg, amelyik egyezik az elképzeléseiddel. Innentől kezdve felesleges a kérdés, mert nem is vársz igazán eltérő válaszokat...

Egyébként : a legtöbb vega nem a szagundortól lesz vega. Lehet, a te környezetedben igen, de nem a többség. A többség, miután eldöntötte, hogy nem eszik húst ilyen - olyan indokkal, utána elszokik, vagy pszichésen az elhatározása miatt nem kedveli már a szagot.

Én sokáig a karfiol főzésének, párolásának szagával voltam rossz kapcsolatban. De képzeld, mint a legtöbb felnőtt ember, kinőttem ezt a gyerekes szagundort.

2021. szept. 5. 20:08
 64/152 A kérdező kommentje:
60: Azért az egy erős spekuláció, hogy a gyerekek intoleránsak lehetnek. Egyébként nem tudom, miért vagy ennyire kiakadva, ha az egész világ át fog lassan állni a vega étrendre? Egyre több cég tiltja be a húsgyártást, és helyette alternatív megoldásokat keresnek. Lehet nem jövőre fog leállni a húsgyártás, de 40 év múlva már elég valószínű.
2021. szept. 5. 20:11
 65/152 anonim ***** válasza:
90%

már érződik rajta hogy troll...

kezd veszekedni, azt se tudja mit nem írt helyesen, most már vergődik pedig már meg van a kérdésére a válasz..maga a történet tokre vitagerjesztő, szokásos kiír egy kérdést, kap egy csomó hasznos választ persze nem tetszőekés utána máris mert rájöttem helyes az ítélésem duma..

2021. szept. 5. 20:12
 66/152 A kérdező kommentje:
64: feltettem egy kérdést, és kialakult alatta egy kis vita, amibe vagy beszállok, vagy nem. Problem?
 67/152 anonim ***** válasza:
87%
Pont te akarod tisztelni a gyereked... olvasd el a kérdésedet. Ócska troll.
 68/152 anonim ***** válasza:
86%
hol hallottad ezt a hülyeséget hogy a húsgyártás le fog állni? ennyire akarod másokra is erőltetni a vegetáriánus dolgot, nem elég a gyerek meg a pasi?.-.
2021. szept. 5. 20:13
 69/152 A kérdező kommentje:
66: A "vegetáriánus" szó teljes mértékben megfelel a helyesírási szabályoknak.
 70/152 anonim ***** válasza:
63%

Emberek, jelentsétek és törlik..ha csak páran jelentsük, itt marad.

látszik hogy troll...ne legyetek vakok, provokatív nagyon. én már jelentettem, más is tegye!

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!