Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz anya lennék, ha nem...

Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.

Szerintetek nagyon gáz anya lennék?

2021. szept. 5. 18:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/152 anonim ***** válasza:
89%
Te sem tartasz másokat tiszteletben, én miért tartsalak? Remélem sosem lesz családod, a leendő fa.szid meg jól szájbarúgdos majd.
2021. szept. 5. 19:59
 52/152 A kérdező kommentje:
48: mert a kérdés kiírásakor még nem voltam biztos benne, hogy gáz lennék-e, most már viszont rájöttem, hogy egyáltalán nem gáz.
2021. szept. 5. 20:00
 53/152 anonim ***** válasza:
87%
Na én áldom a sorsot hogy nem ilyen szülőkkel nőttem fel és mai napig imádom a húsféléket és ők is! Áldom a sorsot!!
2021. szept. 5. 20:01
 54/152 A kérdező kommentje:
51: szégyelled magad, hogy felnőtt ember létedre (ha nem egy 15 éves unatkozó gyerek vagy) ilyen ocsmány mondatok jönnek ki a "szádból". Lehet téged édesanyád nem tanított meg a jó modorra, és arra hogy nem sértegetünk másokat csak azért, mert nem egyezik valamiben a véleményünk. Még egyszer: szégyelled magad!
2021. szept. 5. 20:02
 55/152 anonim ***** válasza:
86%
Ahhoz képest hogy ennyire nyomod ezt még a vegetáriánus szót se tudod helyesen leírni...#vegetáriánius
2021. szept. 5. 20:02
 56/152 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerintem egy troll emberek?
2021. szept. 5. 20:03
 57/152 anonim ***** válasza:
100%
Anyám legalább nem korlátozta be mit ehetek. Nem volt egy mintaanya, de a torkomon az ment le amit én akartam.
2021. szept. 5. 20:05
 58/152 A kérdező kommentje:
56: mit nem tudok helyesen leírni? :D
 59/152 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező a gyereked nem a tulajdonod, hogy azt csinálsz vele amit akarsz. Ha már a világra szülöd ennél egy picivel jobbah tisztelhetnéd.

A húst meg csak azért kell bevezetni kedves #50 mert allergén lehet. Hogy egye később ha az emésztőrendszere nincs hozzászokva? Szerinted miért létezik hozzatáplalás mint folyamat?

A cukor meg baromi hülye példa, a gyerek első 1-2 évében pont semmi szüksége ra a szervezetnek, a hozzátáplálásnak se része, hogy végy egy doboz kockacukrot és tömd a gyerekbe

Sőt sózni fűszetezni sem kell korai szakaszban. De mindegy, nektek szektásoknak beszélhet az ember. Vagytok ti az elveitekkel meg a gyereketek akiknek otthon kuss van úgyis.

60/152 A kérdező kommentje:
58: hát úgy tűnik az is jött ki a torkodon, amit te akartál, mert én a gyerekemet legalább megtanítom szépen beszélni, mások döntéseit tisztelni.
2021. szept. 5. 20:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!