Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?
Figyelt kérdés
Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.
Szerintetek nagyon gáz anya lennék?
2021. szept. 5. 18:38
151/152 anonim válasza:
148.de írtad hogy nem ítéled el aki húst fogyaszt akkor most minek a cikk?
ne akard mások életét is befolyásolni...egy ilyen vita után!
152/152 anonim válasza:
Igen.
Én akkor se költöznék veled össe így ha amúgy álomnő lennél.
Van vegán csaj ismerősöm. Ő mégfanatikusabb de mindenki azt eszik otthon nála amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!