Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz anya lennék, ha nem...

Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.

Szerintetek nagyon gáz anya lennék?

2021. szept. 5. 18:38
 141/152 anonim ***** válasza:
84%

140es, ez a fruska egy troll, semmi mas. Provokativ kerdes, 100+ valasszal...

Majd rajon, ha 15 ev mupva ide jon picsogni, h senkinek nem kellek, azert meg vega vagyok?

Idiota, pokhendi liba

2021. szept. 6. 12:32
 142/152 anonim ***** válasza:
83%
141.csak hiába jelentettük, sajnos nem lett törölve pedig aki kicsit is normális itt látja hogy direkt hergeli és provokálja a népet...legalább a gusztustalan megjegyzései törölve lettek ahol provokálta a húsevőket.
2021. szept. 6. 12:34
 143/152 anonim ***** válasza:
81%
Főleg úgy hogy már a kérdés kiírása után rájött fölöslegesen kérdezte mert végülis igaza volt de utána tovább hergelte a népet, és vitatkozott meg minden..tipikus troll. és persze egy idő után eltűnik ahogy több mint 100 válasz érkezik. na ez is tipikus hogy a troll kérdésekre mindig 100+ válasz jön, ha átlagos kérdés lenne alig lenne vagy 20 talán.
2021. szept. 6. 12:51
 144/152 anonim ***** válasza:
85%

Azt nem mondanam, h igaza van...😂

Teljesen barom hozzaallas, de lelke rajta.

Lattam a valaszait, biztosan hergelni jott ide, sose legyen nagyobb orome csorikamnak😉

2021. szept. 6. 13:02
 145/152 anonim ***** válasza:
60%
legalább szórakozott egy jót...
2021. szept. 6. 13:04
 146/152 anonim ***** válasza:
18%

Szia. Nem olvastam végig a válaszokat, mert már az első oldalon felhúztam magam rajtuk. Nem tudom, hogy a kérdésed után még milyen információkat osztottál meg, de attól még elmondom, hogy én mit tanácsolok neked.

Te vegetáriánus vagy, a pasid nem. Oké, nincs ezzel gond. Attól még biztos szeretitek egymást. Te nem szeretnél hússal foglalkozni, húst enni, rendben. Azt írtad, hogy attól még a pasidnak ezt nem tiltod meg, ő ehet húst, rendben.

Az én megoldásom: A pasid szereti a húst, te viszont nem, valahogy mégis meg kell egyeznetek. Az nem lehet, hogy csak az egyik akarata teljesüljön. Én abban állapodnék meg a pasimmal, hogyha akar húst enni a lakásban, akkor oké, megoldjuk. Veszünk egy kisebb, külön hűtőt/fagyasztót a húsnak, hogy ne kerüljön abba a hűtőbe, amit én is használok. Na abba a másik hűtőbe/fagyasztóba pakolhatja a húsait. Mivel én, mint vegetáriánus nem foglalkozom vele, ezért ha annyira szeretne húst enni, készítse el saját magának. Azért már azt a kis időt én is kibírom a konyhában, amíg megfőzi/megsüti a húst és megeszi. Nem harap, nem fogok belehalni. Ha idővel lesznek gyerekek, akkor nekik is ő készíti el a húst.

Ezt vagy így lehet megoldani, vagy sehogy. Másképp valamelyikőtök biztosan rosszul fog járni. Vagy a pasidnak kell örökre lemondania a húsról, amit nem várhatsz el, vagy mindig egy étteremben, hasonló helyen kell nyomorognia egy szelet hús társaságában. Gondolom ezt a felesleges költséget te sem akarod. Fordított helyzetben neked kéne a hússal bajlódni. A harmadik lehetőség, hogy elválnak szerelmes útjaitok, vagy még az is lehet, hogy valamelyikőtök megvilágosodik. De attól még a gyerekek ott lesznek, akiktől aztán végképp nem vonhatod meg a húst, ha azt szeretnének enni.

2021. szept. 11. 14:34
 147/152 anonim ***** válasza:
30%
Egy másik dolog, kérdező... Csak annyit szeretnék még, hogyha vegánnak neveled a gyereked, attól még nem biztos, hogy az is lesz. Sőt, lehet, hogy lázadó típusa miatt akar majd még azért is húst enni. Az kell neki, amit nem kaphat meg. Pl. nekem is sokat változott az étrendem gyerekkorom óta. Olyan ételeket is megeszek, amiket eddig nem szerettem, és olyanokat hagyok el, amiket eddig megettem. Mondjuk annak, hogy a gyerek a szobájában ehet, lehet még örülne is. Én örülnék, közben sorozatot néznék. Persze az is lehet, hogy egyáltalán nem fogja kívánni a húst. Ezt most még nem tudhatjuk. Mindenesetre beteg biztosan nem lesz, ha nem kap. Csak azt ne felejtsd el, kérdező, hogyha érdekelni fogja a kemény, fizikai munka, hús nélkül ez nem fog működni. Elhiszem, hogy egy irodai dolgozónak vagy szépségszalonosnak nem kell hús, de pl. aki nap mint nap nehéz dolgokat cipelget, nem lesz neki elég egy hamburger.
2021. szept. 11. 15:19
 148/152 A kérdező kommentje:

Még a Harvard is azt mondja, hogy egészségesebb vegetáriánusnak lenni, vagy minimalizálni a húsfogyasztást:

[link]

2021. szept. 11. 18:04
 149/152 anonim ***** válasza:
100%
148. És te mások véleménye miatt nem eszel húst?
2021. szept. 12. 08:20
 150/152 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy nem kell egy ilyen elvetemült vegetáriánussal együtt élnem!
2021. szept. 12. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!