Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz anya lennék, ha nem...

Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.

Szerintetek nagyon gáz anya lennék?

2021. szept. 5. 18:38
 131/152 anonim ***** válasza:
80%
Te zabálsz gyökér, én enni szoktam -.- tényleg nagyon intelligens vagy.
2021. szept. 5. 22:14
 132/152 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező most konkrétan mi a kérdés?
2021. szept. 5. 22:50
 133/152 anonim ***** válasza:
48%
KÉrdezőé eleve a ház vagy a ház közös? Mert ha közös nincs joga ehhez szerintem...
2021. szept. 5. 22:53
 134/152 anonim ***** válasza:
48%
azért a 124-es megragadta a dolgot..kérddező költözz olyannal aki szintén így van a dolgoggal és meg van oldva, hosszú távon ez okozhat párkapcsolati gondokat is
2021. szept. 5. 22:57
 135/152 anonim ***** válasza:
78%
130: ha tetszik, ha nem, az állat, amit megöltek az egy tetem, egy hulla, amit megzabálsz....most komolyan ennyire zavar hogy mások esznek húst?
2021. szept. 5. 23:05
 136/152 anonim ***** válasza:
96%
Vesztek még egy hűtőt a húsnak és probléma megoldva.
2021. szept. 5. 23:32
 137/152 anonim ***** válasza:
78%
Isten óvja az emberiséget az efféle hülyéktől.
2021. szept. 6. 00:16
 138/152 anonim ***** válasza:
100%

A kompromisszum és a "nem tűrném" hogyan fér meg egymás mellett?🤨🤔

Szinte látom magam előtt, h apa és a gyerekek mennek ki az udvarra, kezükben egy-egy csirkecomb azt úgy lakmároznak...😂

Szerintem amúgy csodálatos anya és társ leszel majd...😒

2021. szept. 6. 08:33
 139/152 anonim ***** válasza:
88%

Az,de nyugi, odáig úgyse jutsz el hogy valakivel összeköltözz vagy gyereket vállaljon veled.

Max egy álszent barommal, aki majd a "megjátszási időszak" után adna pár pofont ha megszabod neki mit ehet, meg mit nem az otthonában.

Én is vega vagyok amúgy, a hús (és minden egyéb dolog is) be van normálisan csomagolva, és úgy behelyezve a hűtőbe. Nem vérben tocsogva áll ott.

Nem érintkezik más dolgokkal, mert be van csomagolva. Nincs szaga. Megfőzni pedig megfőzi magának a párom.

2021. szept. 6. 11:06
 140/152 anonim ***** válasza:
100%
139.az a baj hogy még olyanokat mondott hogy akkor is gyilkot állat tetemet esztek vagy mit mondott korábban de már törölték..a húsra ezt mondta..ez azért minden csak nem normális vega életmód, inkább húsgyűlölet és undor.
2021. szept. 6. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!