Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz anya lennék, ha nem...

Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.

Szerintetek nagyon gáz anya lennék?

2021. szept. 5. 18:38
 121/152 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer azt írod h nem lehet a házban sem hús, nem tűröd meg, majd oldalakkal arrább már egye a gyerek a szobában konyhában csak mosogasdon el maga után. Az után megint nem lehet a házban hús.

De ez muért csak a Te d{ntésed lenne? Egy házasságban nem csak a Te házad van, nem csak a a Te nevelésed

A lényeg h provokálid csak a népet

2021. szept. 5. 21:22
 122/152 A kérdező kommentje:
119: attól, mert 100an gondolnak hülyeséget, attól még ugyanolyan hülyeség marad. Ez az oldal pedig nem a bölcs emberek hozzászólásairól híres, akik képesek a konstruktív vitákra, mert sokkal több itt a frusztrált, funkcionális analfabéta. A kérdés kiírása óta rengeteg trágár, mocskolódó üzenetet kaptam, amit inkább nem is részleteznék.
2021. szept. 5. 21:25
 123/152 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem költözne veled össze olyan, aki ezt nem tudja elfogadni. De a gyerekkel szemben nem tartom fair. Szerintem ezt a döntést neki kellene meghozni, ha elég érett hozzá már.
2021. szept. 5. 21:28
 124/152 anonim válasza:
100%

Ahhoz képest te ITT tettél fel egy kérdést 🤣

És igen, gáz vagy.

2021. szept. 5. 21:29
 125/152 A kérdező kommentje:
125: hát igen, az ember mindig reménykedik pár értelmes válaszra, volt is 1-2 normális, úgyhogy már megérte.
2021. szept. 5. 21:33
 126/152 anonim ***** válasza:
76%

Vajon miért kaptál mocskolódást? Az miért nem kapott, aki tanácsot kér az autója javításához, vagy, hogy hogyan süsse a kenyeret jól?

Kicsit gondolkodj el. Ja, nincs mivel...

2021. szept. 5. 21:41
 127/152 A kérdező kommentje:
Azért, mert vannak bizonyos emberek, akik képtelen kontrollálni az indulataikat. Én akkor sem mocskolódom, ha valakivel nem értünk egyet. Hogy miért nem? Mert van annyi intelligenciám és modorom.
2021. szept. 5. 21:44
 128/152 anonim ***** válasza:
81%
Neked aztán van intelligenciád... ezen most felnevettem :D
2021. szept. 5. 21:47
 129/152 anonim ***** válasza:
80%

‘ van annyi intelligenciám és modorom.’

Ezért tetemezed le más ételét...

2021. szept. 5. 21:50
 130/152 anonim ***** válasza:
79%
Majd azért jelentkezz, amikor találsz egy ilyen hülyét, aki ezek után gyereket akar csinálni neked. Kíváncsi vagyok, van e nálad is intelligensebb ember :DDD
2021. szept. 5. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!