Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz anya lennék, ha nem...

Rossz anya lennék, ha nem ehetnének sem a férjem, sem a gyerekeim húst a házban?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus vagyok, irtózom a hústól, a szagától és a tudattól, hogy a hűtőmben lenne. Minden egyéb állati eredetű étel, azaz tejtermékek maradhat, kivéve a húst. Most még egyedül élek, ezért tetszőlegesen vezetem a háztartást, de ha összeköltözünk a pasimmal, akkor problémás a helyzet. Nem tűrnék el semmilyen húst a hűtőben sem a lakásban. A gyerekek is csak kint ehetnének húst, otthon a házban nem.

Szerintetek nagyon gáz anya lennék?

2021. szept. 5. 18:38
 111/152 A kérdező kommentje:
109: én ilyet nem írtam! annyit írtam, hogy az én házamban nem. Elolvastad te egyáltalán vagy csak trollkodni jöttél?
2021. szept. 5. 20:56
 112/152 A kérdező kommentje:
111: ne beszélj már zöldeket, rengeteg olyan vegetáriánus család van, ahol már a gyereket is úgy nevelik. Semmilyen hátrány nem származik belőle senkinek sem. Kicsit tájékozódni kellene, nem Magyarország a világ közepe.
2021. szept. 5. 20:57
 113/152 anonim ***** válasza:
100%
113ad értem, de mered vállalni a kockázatát? Nem minden ember,felnőtt,GYEREK ugyanolyan genetikailag hogy hogyan bírja.
2021. szept. 5. 20:58
 114/152 anonim ***** válasza:
100%

Tehát kondicionálod a gyereket a vega életmódra, nem hagyod rá a döntést... te magad írtad.

Ráadásul ha hozzátápláláskor nem vezeted be a húst, akkor később nehezebben fogja megenni, megemészteni. Tehát szintén elveszed tőle a döntés szabadságát.

Agyrém.

2021. szept. 5. 20:59
 115/152 anonim ***** válasza:
100%
de minek vitatkozol még itt mikor már megválaszoltad a kérdésedet, mit akarsz még itt bizonyítani?
2021. szept. 5. 20:59
 116/152 anonim ***** válasza:
71%
Az ilyen idióta nem tudja mikor kell feladni. Látszik hogy elmebeteg. Kezelésre szorul.
2021. szept. 5. 21:07
 117/152 anonim ***** válasza:
100%
2021. szept. 5. 21:08
 118/152 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzed, hogy te mész szembe a forgalommal, nem a többi megy rossz irányba?

Sebaj, majd ha a való életben mindenki körberöhög a hülyeséged miatt, ne csodálkozz, hogy a kutya se akar téged szaporítani...

2021. szept. 5. 21:10
 119/152 anonim ***** válasza:
14%
117ha bár a kérdezővep nem értek egyet azért az IQ mércét nem kellene lerakni egy hullámos papagáj szintjére.
2021. szept. 5. 21:10
 120/152 anonim ***** válasza:
100%

#115 ő eldöntötte, hogy nem lesz intoleráns a gyerek. Vita lezárva🙂

Nincs olyan, hogy megismertetjük az étellel a babát. Komolyan nem is értem én is minek követek hozzátáplálási táblázatot. Én hülye.

2021. szept. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!