Ez nem pedofília? Olyan undorító.
Ez egyszerűen kulturális dolog. Nálunk, Magyarországon nem megszokott, ezért viszolygunk tőle, én sem csinálom. Viszont rengeteg népnél teljesen mindennapos, hogy a szülők szájon puszilják a gyerekeket, sőt, csomó helyen a felnőtt férfiak is így köszönnek egymásnak. Felesleges ezen kattogni, ha nálatok nem szokás, nem csinálod, ennyi. Nem pedofília.
Ugyanez van a "szerelmem" megszólítással. Ha nem tetszik, ne használd. Én attól vagyok rosszul, amikor valaki úgy utal a gyerekére, hogy "a kis herceg", de igazából semmi közöm hozzá, én nem beszélek így róla, ennyi.
Engem a hideg kirázz attól ha valaki azt mondja/írja a gyerekére, hogy "szerelmem"
Nekem a férjem a szerelmem, a gyerekeim meg az életem.
Valahol nagyon taszit mert a szajon csokolas szerintem egy intim dolog.. es nem helyes olyan intim dolgot megelni a gyerekeddel amit a ferjeddel kene.
De
tudom hogy kulfoldon ez elfogadott, termeszetes. Hogy meg a baratok, baratnok is igy koszonnek egymasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!