Ez nem pedofília? Olyan undorító.
Figyelt kérdés
Több kisgyerekes ismerősöm tesz ki olyan képet, van aki videót ahol kb csókolóznak a gyerekkel és még oda is írja, hogy szerelmem. 2 ilyen ismerősöm is van akinél ez rendszeres, de egyiknek sincs párja, apa a képben szóval nem az van, hogy látja a gyerek és le akarja utánozni. Az egyiknél 4 éves fiú, a másiknál 2 éves kislány.2021. aug. 27. 08:37
42/47 anonim válasza:
Egyrészt gusztustalan, másrészt nem is egészséges hogy a felnőtt a gyerek száját nyalja. egy csomó fertőzést elkaphat a kicsi.
43/47 anonim válasza:
".SZERINTED nem kéne (intim helyen) puszilgatni a gyereket...más szerint meg nem kihasználás és kizsákmányolás." A pedofil hajlamúak szerint biztos oké az ilyen okádék viselkedés.
44/47 anonim válasza:
ja, faterom is szeretett puszilgatni, meg a számat nyalni, és amikor hat éves voltam, úgy gondolta az is belefér ha velem veretné ki a fa.szát...
45/47 anonim válasza:
#46 akkor írd csak le ide szépen, hogy mit tettek veled és majd én leírom, hogy ugyanazt megreszem-e én is a 10 hónapos lányommal! És akkor megbeszélhetjük, hogy ki a pedofil.
46/47 anonim válasza:
Muhhahhha látom töröltetted a válaszomat 😅😅😅...tudod mit? Engem marhára nem érdekel, hogy te mit gondolsz rólam. 🙃🙃 Az én lelkem tiszta, a lányomat mindennél jobban szeretem és nekem csak az a fontos. Nem az, hogy egy arctalan oldalon egy arctalan ember mit gondol. Pá
47/47 anonim válasza:
Nagy kutyás vagyok. A csopikban gyakran látom ahogy a gazdik "szerelmezik,anya-apa kincsézik"a kutyusokat. A legutóbbi az volt,ahol felköszöntötte anyuci az ő "kis szerelmét" a szülinapján. Aki egy 4 éves németjuhász:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!