Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez nem pedofília? Olyan undorító.

Ez nem pedofília? Olyan undorító.

Figyelt kérdés
Több kisgyerekes ismerősöm tesz ki olyan képet, van aki videót ahol kb csókolóznak a gyerekkel és még oda is írja, hogy szerelmem. 2 ilyen ismerősöm is van akinél ez rendszeres, de egyiknek sincs párja, apa a képben szóval nem az van, hogy látja a gyerek és le akarja utánozni. Az egyiknél 4 éves fiú, a másiknál 2 éves kislány.

2021. aug. 27. 08:37
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
61%
Bunkó vagy kérdező, mint egy lebontott kéménytégla.
2021. aug. 27. 10:04
 22/47 anonim ***** válasza:
80%

Nem tartom undorítónak, de nem értem minek mutogatni? Az én 2 éves lányom is általában a számra ad puszit, nem tanította erre senki, így adja, kész. Nem zavar, vagy kinövi vagy nem. Nem videózgatom, fényképezem, hogy lássa mindenki, ez a mi dolgunk.

Egyébként anno dédmamám is szájon csókolt engem és a tesóimat is mindig, szóval nem idegen ez a magyar népnek sem.

27/N

2021. aug. 27. 10:06
 23/47 anonim ***** válasza:
52%
Nem pedofília,de kicsit nekem olyan tárgyiasítás. Az én gyerekem,az van amit én akarok,az se érdekel ha a későbbiekben ez árthat neki pszichésen. Marpedig ez árthat. Én a fenekét/hasát sem puszilgatom,szokja meg,hogy intim terület. Annyi hely van rajtuk,amit meg lehet puszilni ( keze, laba,arca,kis feje). Nem tudom miert a száját kell. Amellett még egészségtelen is. Anyósom akarta mindenáron a fiamnak,de nagyon hamar leállítottam. Ő meg aztán pláne ne nyalogassa a gyerekemet. Szerelmemnek is szokta hívni,arról is szoktatom lefelé. A szerelem es a szeretet két külön dolog. Az férjem a szerelmem,ezt tanulja meg a gyerek is.
2021. aug. 27. 10:14
 24/47 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem viszont visszataszító, szerintem sem pedofil, bár ugye nőknél nehéz megítélni éreznek e szexuális vágyat, mivel ilyenkor nincs látványos jele.

Az én ilyen ismerősöm egy negyvenes, mélyen vallásos házaspár nő tagja.. A kocsijában istendicsőítő zene szól a gyerekének meg nem(csak) szájrapuszit ad, hanem csókolja, szinte beszippantja a 7 éves fiát. A gyomrom kifordul, emellé az imádat mellé el is jár a keze neki és a férjének is, rácsap a gyereke, szóval nem olyan nagy a szerelem, mint ahogy állítja..és igen ő is így mondja, hogy "adjál csókot anyának"

Szerintem a szerelmem még kevésbé rossz önmagában(pont egy szinten van az életemmel egyébként, az sem normális, ha az embernek a gyereke az élete szavak szintjén sem), csak senki ne használja ki a gyerek testét a saját élvezetére.. Engem ez taszít. Akár szexuális akár nem, nem szabadna engedni az ilyen öncélú élvezkedést. Azt is utálom, ha csapkodják a gyerekek fenekét, vagy markolásszák(nagynénik nálunk), az enyémet és gyerekeikét még 16 évesen is.. "jajj olyan kis fokhagyma feneked van" Szerintem intim területre ezt nem szabadna engedni. Száj, mellkas, csípő, fenék, nemiszerv részek, felsőcomb.. Mind olyan, amit nem fogdosunk, ha nem muszáj, pláne nem érintjük ezeket szájjal.. Szerintem az is visszataszító, ha kisgyereknek a belső combjára "pukiznak" biztos láttátok már, hogy behajol a lába között és úgy "pukizik" a gyerek combjára meg ilyenek..

2021. aug. 27. 11:12
 25/47 anonim ***** válasza:
65%
Pfú 24 te egy kicsit beteg vagy. Ennyire visszataszítónak találni mindent. Ez már a ló túloldala...
2021. aug. 27. 11:26
 26/47 anonim ***** válasza:
52%

25

Nem beteg,teljesen normális hozzáállás. Gyakorlatilag ugyanezt írtam előtte én is.

Pl.csikizni se engedem a fiamat. Nem tud beszélni,nem tudja mondani,hogy nem szereti (a nevetés reflex,tehát attól hogy nevet nem feltétlen élvezi).

Majd ha tud beszélni és kéri,akkor ok. Én is meg a férjem is gyűlöljük a csikizést,inkább verjenek agyon,mint az.. lehet a gyerek is ránk ütött ebben,mi meg kínoznánk..

Mindenki azt csinál egyébként a gyerekével amit akar, csak véleményt kértek.

Nekem beteges a gyereket összenyalni mindenhol,másnak nem. Nyilván ahogy őt nevelték,azt viszi tovább. Nálunk mondjuk a ciganyok adják a szájrapuszit,sokszor még 12-14 évesnek is..

2021. aug. 27. 11:34
 27/47 anonim ***** válasza:
67%

Egyáltalán nem mindent.. Ölelést, csikizést, birkózást, gyerek emelgetését, dobálását, puszilását(amennyiben szeretné) azokon a helyeken, amik nem intimek tök normálisak. Sőt, szájjal érinteni is oké mondjuk a hasát, hogy oda "pukiz", vagy az arcára, vagy a talpát,, karjait.. de belső combra.. meg bedugni a fejed a lába közé direkt

Ezek nem okésak.

2021. aug. 27. 11:34
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

Óvatosan kell.. onnan tudod, hogy kéri, hogy nyomja oda magát és odahúzza a kezed, hogy csikizd tovább.. Barátnőm úgy csikiz, mintha a beledet akarná kitépni, durva, én épp csak megcirógatom, már kuncog, és nyomja oda magát, hogy tovább, meg megfogja a kezed és odahúzza a párhónapos is, hogy még:D

Próbáld ki 27es a talpán 7-8 hónapos kortól, kérni fogja, vagy látod rajta, hogy vigyorog mint a tejbetök UTÁNA(is), és ha túl van az első csikizésen, vigyorogva várja a következőt. Onnan tudod, hogyha várja, akkor már rúgkapál és nevet, miközben néz rád, és ez fokozódik, ha közelítesz a talpához(vagy ahol először megcsikizted).

Én innen tudtam, hogy élvez valamit, mint mondjuk a csikizés.

2021. aug. 27. 11:43
 29/47 anonim ***** válasza:
77%

Hű.

Azért nekem egy két ember túltolja ezt az intim területes dolgot, meg babát nem csikizünk stb....

Nem tudom h ti önmagatoktól féltek, a társadalmi megítéléstől v mitől?!

A babáknál ez a féltemaz "intim területét" (a hasa miért az az nem világos) kicsit sok. Higy pelenkázod/fürdeted?

2021. aug. 27. 12:03
 30/47 anonim ***** válasza:
72%
Hát engem akkor kövezzetek meg de én szeretek játszani a gyerekemmel és én bizony a pocakjára is szoktam pukizni meg a combocskájára is. Annyira gáz, hogy mindenbe a szexualitást meg a pedofíliát kell már belelátni. Az akkor nem gáz amikor pelenkázásnál kitörlöm a seggét meg bekrémezem? Meg fürdésnél amikor az egész testét...bele értve a fenekét és a nuniját is megmosom?
2021. aug. 27. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!