Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez nem pedofília? Olyan undorító.

Ez nem pedofília? Olyan undorító.

Figyelt kérdés
Több kisgyerekes ismerősöm tesz ki olyan képet, van aki videót ahol kb csókolóznak a gyerekkel és még oda is írja, hogy szerelmem. 2 ilyen ismerősöm is van akinél ez rendszeres, de egyiknek sincs párja, apa a képben szóval nem az van, hogy látja a gyerek és le akarja utánozni. Az egyiknél 4 éves fiú, a másiknál 2 éves kislány.

2021. aug. 27. 08:37
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
79%

Valamelyik magyar népdalban is a "szerelmes" (vagy valami hasonló) szó volt használva az anya-gyerek közti szeretetre. Már nem tudom melyikben, de mikor általánosban tanultuk én is fennakadtam rajta.

Mondjuk az elég durva, hogy felnőtt emberek (mert gondolom, hogy itt nem 10 évesek vannak) ennyire nem tudják (vagy nem akarják elfogadni) egy szó jelentését, mikor egy Google keresésre van a válasz.

Ennek köze sincs a pedofíliához.

2021. aug. 27. 12:28
 32/47 anonim ***** válasza:
24%

Értitek azt, hogy valami a "saját örömötökre van"? A pelenkázástól senki sem lesz boldog, írtam hogy pocakra lehet pukizni, de a gyereknek nem érdeke, hogy a lába közé dugd a fejed, vagy hogy a combjára pukizz! Ugyanúgy örül a játéknak a többi, nem intim területén, csak neked okoz örömöt! Pont mint a csókolgatása a gyereknek, annak sem örül, nem vágynak rá direkt, csak neked esik jól..

A saját célodra használod a gyerek testét nem feltétlen pedofíliát takar, hanem egy önző, kihasználós, hatalmam van feletted magatartást, én ezt is megtehetem veled! Nem normális a gyerek azon részeit tapizni, ingerelni öncélúan, amik intim területek. Onnan tudod, hogy mi számít annak, hogy nem fogdosnád meg felnőtt családtagon, mondjuk az anyádon, vagy testvéreden! Hozzáérnél kedveskedő gesztusként a testvéred combjához? Fenekéhez? Ha nem, miért teszed meg a gyerekeddel? Még azt el tudom képzelni, hogy a tesód hasán megpaskolod a zsírt(filmekben látni), vagy ha megengedi odateszed a kezed, mikor terhes.. tehát a has oké. De amíg a karját megfogdosod, ha befeszít, a combjához nem fogsz hozzányúlni, akármilyen izmos..

Nem a társadalom érdekel(ugye az anya nagyrészt kettesben van a gyerekével), hanem a saját értékrendem. Nem oké, ha intim területhez nyúlsz öncélúan!

Én anno játszottam a gyerekkel, hogy "megeszem a kezecskéjét, lábacskáját", megpuszilgattam ilyenkor. Örült neki, de azért játszottam, mert olyan cuki kis ujjacskái voltak, akartam hogy tudja, hogy cukik. Ez is öncélú volt, de nem intim területen. Nem tudom, hogy így érthető e. És mondom, nem feltétlen pedofília, hanem egy taszító, kisajátítós, én ezt is megtehetem mert csak egy kisgyerek vagy viselkedés van mögötte.

2021. aug. 27. 12:43
 33/47 anonim ***** válasza:
90%
Hú, de túl van ez magyarázva. Normál esetben nem azért adsz puszit egy baba combjára, mert szexuális vonzalmat gerjeszt benned, hanem pont azért amiért az ujjacskáira, meg a talpára. És már bocsánat, de eljön az az idő, amikor az egész tested egy intim terület. Mert hogy ne puszilgassa meg harapdálja senki az ujjamat, ha én nem akarom. Ez az szerintem amit meg kell tanítani a gyereknek, hogy nem történhet semmi olyan, amit ő nem akar, hogy joga van elutasítania bármikor bárki közeledését. Ezeket egy baba nem így fogja fel. Ez egy szeretetnyelv. Nyilván nem érzéki csókokat adsz a kisbabád fenekére, vagy egyéb testrészeire.
2021. aug. 27. 12:58
 34/47 anonim ***** válasza:
12%
Nem kellene belevinni a szexualitást, hanem a kisajátításon van a hangsúly! A kéz sosem lesz intim terület, egyrészt látszik, másrészt az érintése normális idegenektől is, mint pl a vállnál. Ha valamit akarnak, megkocogtatják a válladat, megérintik a kezed, kezet fogtok, egymáshoz ér mondjuk mikor adod az aprót, meg ilyenek.. Pont azért, mert ez a baba szeretetnyelve nem szabadna hozzá szoktatni mondjuk fenékpuszihoz.. akkor sem, ha nem szexuális célzatú, ez szerintem erőszakos. "én megtehetem azt is, hogy itt megpuszillak, de más nem teheti" Egyébként nem harapdálom a kezét, csak azt mondom neki, hogy "hamm hamm megeszeeeem a cuki kezecskédet", de igazából puszilom. Harapdálni a gyereket.. Beleharapnék aprócskát a kis husijába a karján, de valami visszatart, hogy ezt nem tehetem meg vele, mert nincs rendjén. Szerintem ilyen gátlásnak másban is lenni kellene..
2021. aug. 27. 13:08
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Hát harapdálni én sem szoktam a gyereket 😅. Amúgy az utolsó mondatoddal leírtad a lényeget...SZERINTED nem kéne (intim helyen) puszilgatni a gyereket...más szerint meg nem kihasználás és kizsákmányolás.
2021. aug. 27. 13:14
 36/47 anonim ***** válasza:
97%

"A kéz sosem lesz intim terület"

Ó, dehogy nem. Lábfétisről hallottál már? Mi van ha tiniként pont rájön a gyerek, hogy valami fétise van, s te pont ott puszilgattad gyerekként, ahol neki már szexuális töltetű lenne a dolog?

2021. aug. 27. 13:22
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
32, te beteg vagy...
2021. aug. 27. 14:15
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
#32 nálad valami nem tiszta. Kicsit máshogy forog 1 kerék
2021. aug. 27. 15:39
 39/47 anonim ***** válasza:
51%
Az ilyenektől én is rosszul vagyok, sosem puszilnám szájon a gyerekem. Ez egy intim, szexualitással összefüggő cselekedet. Nem hiszem, hogy pedofilok lennének, de undi és fura dolog. Én ki is követtem már az ilyen anyukákat, akik állandóan “ez szerelem” jelmondatú képeket raknak ki a gyerekkel. Rosszul vagyok tőlük. A férjnek is biztos nagyon jól esik, mikor anyuka kiírja, hogy “ennél nincs erősebb szerelem”. Aztán csodálkozik, ha apuka lelép.
2021. aug. 28. 09:08
 40/47 anonim ***** válasza:

Igen ezt a szájracsókolgatós szerelmemnek nevezős dolgot én is leginkább romáknál látom. Így mégjobban taszít és mégkevésbé akarnám csinálni.

2021. aug. 28. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!