Ez nem pedofília? Olyan undorító.
Valamelyik magyar népdalban is a "szerelmes" (vagy valami hasonló) szó volt használva az anya-gyerek közti szeretetre. Már nem tudom melyikben, de mikor általánosban tanultuk én is fennakadtam rajta.
Mondjuk az elég durva, hogy felnőtt emberek (mert gondolom, hogy itt nem 10 évesek vannak) ennyire nem tudják (vagy nem akarják elfogadni) egy szó jelentését, mikor egy Google keresésre van a válasz.
Ennek köze sincs a pedofíliához.
Értitek azt, hogy valami a "saját örömötökre van"? A pelenkázástól senki sem lesz boldog, írtam hogy pocakra lehet pukizni, de a gyereknek nem érdeke, hogy a lába közé dugd a fejed, vagy hogy a combjára pukizz! Ugyanúgy örül a játéknak a többi, nem intim területén, csak neked okoz örömöt! Pont mint a csókolgatása a gyereknek, annak sem örül, nem vágynak rá direkt, csak neked esik jól..
A saját célodra használod a gyerek testét nem feltétlen pedofíliát takar, hanem egy önző, kihasználós, hatalmam van feletted magatartást, én ezt is megtehetem veled! Nem normális a gyerek azon részeit tapizni, ingerelni öncélúan, amik intim területek. Onnan tudod, hogy mi számít annak, hogy nem fogdosnád meg felnőtt családtagon, mondjuk az anyádon, vagy testvéreden! Hozzáérnél kedveskedő gesztusként a testvéred combjához? Fenekéhez? Ha nem, miért teszed meg a gyerekeddel? Még azt el tudom képzelni, hogy a tesód hasán megpaskolod a zsírt(filmekben látni), vagy ha megengedi odateszed a kezed, mikor terhes.. tehát a has oké. De amíg a karját megfogdosod, ha befeszít, a combjához nem fogsz hozzányúlni, akármilyen izmos..
Nem a társadalom érdekel(ugye az anya nagyrészt kettesben van a gyerekével), hanem a saját értékrendem. Nem oké, ha intim területhez nyúlsz öncélúan!
Én anno játszottam a gyerekkel, hogy "megeszem a kezecskéjét, lábacskáját", megpuszilgattam ilyenkor. Örült neki, de azért játszottam, mert olyan cuki kis ujjacskái voltak, akartam hogy tudja, hogy cukik. Ez is öncélú volt, de nem intim területen. Nem tudom, hogy így érthető e. És mondom, nem feltétlen pedofília, hanem egy taszító, kisajátítós, én ezt is megtehetem mert csak egy kisgyerek vagy viselkedés van mögötte.
"A kéz sosem lesz intim terület"
Ó, dehogy nem. Lábfétisről hallottál már? Mi van ha tiniként pont rájön a gyerek, hogy valami fétise van, s te pont ott puszilgattad gyerekként, ahol neki már szexuális töltetű lenne a dolog?
Igen ezt a szájracsókolgatós szerelmemnek nevezős dolgot én is leginkább romáknál látom. Így mégjobban taszít és mégkevésbé akarnám csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!