Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányt ha molesztáltak, mik...

Kislányt ha molesztáltak, mik a jelei?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm 7 éves kislánya elég fura dolgokat csinált amikor látogatóban voltam náluk.

pl. ülök a fotelben beszélgetünk, erre kislány a térdkalácsomra ráül és erősen odanyomva magát elkezd szó szerint lovagolni.

Leállítom, hogy ne csinálja, de többször újrakezdte. Kérdezem miért csinálod ezt, erre mondja, hogy mert nagyon jó érzés!!! WTF

Aztán nagyon fura már már intim módon bújik, ölelget benyúlkált ruhám alá, övemet próbálja kinyitni.

Szülei csak nyugodtan rászóltak hogy fejezze már be mikor látták hogy nem hagy nyugton.

Nekem nincsen lányom, így nem tudom ez ilyen korú kislánytól normális viselkedés???

2020. júl. 22. 14:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
7 évesen is már simán működnek a nemiszervek érző idegei. Persze nem úgy, mint egy "ivarérett" emberé, de dörzsölésre már válthat ki izgalmat. Amúgy nem hinném, hogy bántották volna, legalábbis remélem :/
2020. júl. 22. 14:09
 2/17 A kérdező kommentje:

# 1

Ilyen kicsi gyerekek is "izgatják" magukat???? bakker

2020. júl. 22. 14:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy bántották volna, ez normális dolog ilyenkor a gyerekeknél, jó a kislány kicsit túltolja.
2020. júl. 22. 14:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Még kisebbek is.
2020. júl. 22. 14:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Meg kisebbek is

Ekkor ébred a szexualitás

Óvodában önkielégítenek

2020. júl. 22. 14:18
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Még a kisbabák is maszturbálnak, bár nem tudatosan, valószínűleg ennél a kislánynál is ez a helyzet. Csak a szülőknek meg kell tanítani neki, hogy nem illik mások előtt csinálni. Nem hinném, hogy molesztálták volna.
2020. júl. 22. 14:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Néhány cikk

5.

2020. júl. 22. 14:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én emlékszem, mikor óvodás voltam, kb. 5-6 éves forma, és megtetszett az egyik ovis társam. Sok este képzelegtem arról, hogy szájon csókolom, mint ahogy a filmekben láttam, meg ahogy anyát meg apát láttam. Mindig benedvesedtem és elkezdtem körözni a csípőmmel, úgy, hogy nem is tudtam mi az szex, mi történik velem és nem is tudtam miért csinálom ezt, abszolút ösztönös volt.
2020. júl. 22. 14:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ennyi idosen mar jo erzes nekik tenyleg, felfedezik a testuket, de gozuk sincs, hogy igazabol mi ez. Ez a kislany tenyleg tultolja, de ugy tunik, belole ilyen tipus lesz felnottkent. Ettol fuggetlenul raszolhatnanak normalisan, hogy nem csinalunk ilyet.
2020. júl. 22. 14:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igy van, ilyenkor is csinálgatjak, csak nem tudatos. Iskolás koromban tartottak előadást ahol a gyerekek viselkedését nezték közben, hogy lássák, kinél van baj. Ott elhangzott hogy ha nagyon fészkelődik pl az egy jel. Bár nem tudom mert én alapvetően nem ültem el a seggemen. Gondolom több viselkedés minta van erre. Van olyan is hogy a babáit osszefirkálja. Nekem ez az övet akarta kikapcsolni furcsán hangzik. Remélhetőleg nincs semmi a háttérben.
2020. júl. 22. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!