Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányt ha molesztáltak, mik...

Kislányt ha molesztáltak, mik a jelei?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm 7 éves kislánya elég fura dolgokat csinált amikor látogatóban voltam náluk.

pl. ülök a fotelben beszélgetünk, erre kislány a térdkalácsomra ráül és erősen odanyomva magát elkezd szó szerint lovagolni.

Leállítom, hogy ne csinálja, de többször újrakezdte. Kérdezem miért csinálod ezt, erre mondja, hogy mert nagyon jó érzés!!! WTF

Aztán nagyon fura már már intim módon bújik, ölelget benyúlkált ruhám alá, övemet próbálja kinyitni.

Szülei csak nyugodtan rászóltak hogy fejezze már be mikor látták hogy nem hagy nyugton.

Nekem nincsen lányom, így nem tudom ez ilyen korú kislánytól normális viselkedés???

2020. júl. 22. 14:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
99%

Engem molesztáltak gyerekként. Hidd el, inkább tartottam a felnőttektől, a nagypapa korú férfiakkal mai napig rossz a viszonyom, nem bízok bennük.

Vagy pl hogy nem szereti a kislányos dolgokat, szoknyában, pinkben, hosszú hajjal veszélyeztetve érzi magát, vagy pl a cigaretta füst vagy a borosta érzete miatt lefagy, elcsendsedik.

Ez a kislány az elmondottak alapján inkább csak nem tudja mi a szociálisan elfogadott viselkedés, és nem köti a dolgot a szexhez.

2020. júl. 22. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Engem az ijeszt meg, hogy ezen az oldalon is vannak pedofilok, akik alá ilyen kérdések is adják a lovat. Ez a gondolat taszít. Nem egészen egy hete írta is egyik kérdés alá az egyik, hogy itt van. Miért kell ezt részletezni?
2020. júl. 22. 18:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A leírt jelenség nem utal molesztálásra.

Az ilyen viselkedés 7 éves és hasonló korú kislányoktól tipikus. Felfedezik, hogy a nemi szervük hozzádörzsölése valamihez kellemesen bizsergető érzéssel jár és igyekeznek ezt az érzést újra előidézni. Ebbe nagyon bele tudnak feledkezni. A kellemes érzést okozó dolog tipikusan plüssfigura, kispárna, a fotel karja, az ágy széle vagy akár apu vagy anyu térde is lehet.

Feltehetőleg a szülei hagyják ezt, ami helyes, mert nem szabad ezekért a dolgokért a gyermeket büntetni, ezeket tiltani. Ugyanakkor arra megkérhetik, hogy ne rajtad csinálja.

Az intim odabújást elválasztanám ettől. Ugyanebben a korban nagyon bújósak, barátkozók is a kislányok. Ez is természetes.

2020. júl. 28. 20:40
 14/17 anonim ***** válasza:
20%

Na ácsi! Ha jól veszem ki a történetből, akkor a kérdező a kislánynak "idegen", felnőtt férfi.

Szerintem a viselkedése ilyen megvilágításból nem átlagos, és nem is normális. Nekem van 10 éves lányom, de még soha nem csinált ilyesmit.

Volt egy játékmacija, ami elvileg tudott járni, de valami beakadt benne, így csak rezgett. Arra rácsüccsent 3 évesen, és vigyorgott (mi meg röhögtünk és "nem értettük", később kivettük az elemet a maciból), de amit a kérdező ír, az szerintem nem általános dolog. Remélhetőleg nem molesztálták, de valami nem stimmel a kislánnyal.

2020. dec. 22. 19:07
 15/17 anonim válasza:
Ha ciki ha nem ugyan ezt csináltam. Mindig anyum térdén ülve dörzsölte hozzá a puncimat. Nem értettem persze hogy mi ez, de jó érzés volt. Tisztán emlékszem hogy szóltak érte de akkor máshol csináltam. Most van 2 gyerekem és tudom miről van szó. Tudom mi az ha egy kicsi gyerek izgatja magát
2021. jan. 8. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Hagyni kellett volna hadd csinálja, én kiváncsi lettem volna meddig megy el. Azért csak nem vette volna elő a f@szod. xd
2021. jan. 23. 15:08
 17/17 anonim válasza:
Teljesen normális dolog, a gyermekkori maszturbálás! A Te felelőséged, hogyan kezeled!!! A mi lányunk is korán , 4 évesen kezdte. Mi is bújtuk a neten, hogy mi van, és hagytuk, azzal a feltétellel, csak is otthon, csak is egyedül a szobájában csinálja. Megértette, felfogta, és 8 éves korára abba is hagyta. Most 27 éves és büszke anyuka!
2021. aug. 28. 10:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!