Mi a véleményetek az alábbi szituról? Szerintetek is aggasztó vagy csak már mindenhol pedofíliát kiálltunk?
1.A bezárt szoba alatt - tényleg zárt szobát értesz, vagy csak az ajtó volt becsukva?
2.Lehet-e hogy a másik kislány még alszik délután, ezért gondolta, hogy mindkettőt lefekteti?
3. A lesötétítésben semmi kivetni valót nem látnék, mivel napfényben senki sem alszik... még a melegtől is véd valamennyire.
4. finoman megkérdezhetnéd a kislányodtól, hogy milyen mesét mesélt neki a "nagypapa", mért döntött úgy hogy Ő is aludni megy, miket játszottak aznap....stb.
több részletre lenne szükség, hogy valamit is következtetni tudjál szerintem.
Fiam egyik kis barátnője 4 éves és alszik még délután.
Apósom is szokta altatni a gyerekeket, odafekszik melléjük. Volt, h félhomályban.
Mi az a bezárt szoba? CSukott ajtó vagy kulcsrazárt? Mert ha kulcsrazárt, akkor én se vinném többet.
Én nem kiáltok rögtön pedofíliát ebben az esetben... amíg nem írod, h kulcsrazárt ajtó volt, addig annyira nem para.
Ezen miért kellett kiakadni? Az én nagyapám is amikor már teljesen elfáradt a gyerekek miatt, úgy döntött délutáni alvás kell. Pedig már mi sem aludtunk 7-8 évesen délután. De papa megoldotta. Besötétítette a szobát, az ajtót becsukta, hogy a külső zajingerek se zavarjanak minket, ő leült az ágy elé egy fotelban és monoton hangon mesélni kezdett. Elaludtunk.
Az a baj, hogy a mai anyukák már mindenben a rosszat látják, és rögtön mindenki pedofil.. Komolyan te nagyobb gond vagy mint a nagypapa a szomszédból.
én téged nem értelek.
lepasszolod a gyerekedet idegeneknek, majd pedofíliával gyanúsítanád meg a nagypapát csak mert nem a te gyereked napirendjét követi hanem a saját unokájáét?!?
ha meg kint hagyta volna egyedül a kertben, míg az unokáját elaltatja, akkor meg nyilván az lenne a bajod.
"ráadásul nem volt oka altatni hiszen nem volt ott olyan sokáig"
egyébként nyilván az volt az oka, hogy ebédidőben küldted át és utána szoktak a gyerekek aludni. vagy tévedek kedves kérdező?
Az én fiamnak elég nagy az alvásigénye, még 6 évesen is aludt délután 2-fél 4-ig.
Többet kellene tudni a dologról. Hánykor engedted át, mit beszéltetek meg, mikor mentél érte, mit jelent a bezárt szoba, a két lány közé feküdt a nagypapa, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!