Mi a véleményetek az alábbi szituról? Szerintetek is aggasztó vagy csak már mindenhol pedofíliát kiálltunk?
Mi még 18évesen is imádtunk a papával aludni. Már 6éve nincs köztünk, és rettenetesen hiányzik.
Délutánonként szinte szertartás volt kiskorunkban,hogy egyik felére én,másik felére unokahugom feküdt,és a mellkasára hajtott fejjel aludtunk.
Ezt szeretem, hogy pedofilok csak férfiak lehetnek. Ha ugyanezt a nagymama csinálta volna, fel sem merülne.
Persze az elképzelhetetlen, hogy egy férfi szeresse a gyerekeket, minden hátsó szándék nélkül.
5 éves kislányt már szerintem meg is tudnál kérdezni, hogy mi történt, és miért meg hogyan próbálta altatni őket a nagypapa. Lehet annyit fog mondani, hogy mert e barátnője aludni szokott ilyenkor, és mesét mondott. És megnyugodhatsz.
Egyébként szerintem sokat gondolsz ebbe a helyzetbe ahogy már előttem is leírták. Miért aludna a kisunoka világos szobában nyitott ajtónál? Csak hogy ne gondold a nagyapját pedofilnak? Vagy ha álmos a kicsi ne aludjon mert ott van a lányod? Azt mondjuk csinálhatták volna, hogy a kicsit leteszi a nagypapa és a nagymama elvan addig a lányoddal, de mi van ha neki meg dolga volt és így találták a legegyszerűbbnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!