Mióta reagálják ezt ennyire túl az emberek? (pedofíliával vádolás)
A férjemnek van egy fiatal kollégája, én is ismerem. Kedves, jó fej srác. Egyszer bejött a férjemmel és amíg várt rá, az ovis korú kislányunkkal játszott. Teljesen normálisan, ahogy bárki játszana egy kisgyerekkel. Beszélgetett vele, örült a neki főzött "kávénak", labdázott, bábozott. Végig ott voltam, tényleg full normális volt.
Amikor elment, a lányunk bejelentette, hogy ő szerelmes Pistibe és ő lesz a férje. A férjem a munkahelyén viccesen el is sütötte a srácnak, hogy na, ilyen fiatal hölgyrajongód se volt még. Ennek több fültanúja is volt és a kollégák egy része azóta azzal ..szogatja a férjemet, hogy ez biztos annak a jele, hogy a srác pedofil.
Nem teljesen értem a logikájukat, mert ha a huszonéves mondja, hogy szerelmes az ovisba, az tényleg gáz, de fordítva? Szimpatikus volt neki, lehet, hogy ilyen lesz majd a zsánere, de ennyi. Ettől hogy a fenébe lenne pedofil a srác?
Vagy ha valaki férfi létére kedves egy gyerekkel és még hajlandó játszani is vele, az automatikusan pedofil?!
Erről ugrott be, hogy évekkel ezelőtt olyanért is beszóltak nekem, hogy APÁM pelenkázza néha az unokáját, ha itt van. Merthogy ő férfi és meglátja, hogy mije van...
Engem is pelenkázott és gondolom tudatában volt, hogy ha lányt pelenkáz, nem talál ott fütyit.
A kollégák furcsának találják, hogy egy fiatal srác képes játszani egy gyerekkel.
A kollégákban van a hiba.
Az isten mentsen meg az ilyen primitiv emberektől. Ezeknek aztán teljesen mindegy mi, csak beletudjanak kötni a másikba.
nem egy IQ bajnokok. Az ilyet nem szabad véletlenül se elmondani nekik.
Mióta? - Fókusz, Aktív, Való Világ, Blikk, és társaik óta.
Az embereket totálisan behülyítik azzal, hogy nem a helyükön kezelik a dolgokat, hanem mindenből szenzációt csinálnak, és totálisan és módszeresen mossák el a határokat normális és abnormális, jó és rossz, szabadság és szabadosság között.
Az emberek meg benyelik, legalábbis sokan, és az ország totálisan elbulvárosodik. És arról, hogy a hétköznapi életet is ilyen szellemben éljék a felnővekvő generációk, gondoskodnak az Éjjel-nappal Budapesthez hasonló szennyműsorok, amikből úgy tűnhet, az a normális életvitel, ami a képernyőből dől...
Sokan körberöhögik a Szomszédokat meg a Dallast, de amikor azokat vetítette a tv, még a tévén szocializálódó emberek is képesek voltak különbséget tenni jó és rossz között, mert azokban a filmekben még élesek és életszerűek voltak a határok.
Te jó ég...röhejes ez a reakció a kollégáktól. Eszembe se jutna ilyen. Inkább az, hogy biztos milyen jó apuka lesz.
A kislány részéről teljesen normális. Ovis koromban én is "szerelmes voltam" a szomszéd pasiba, ahogy még sokan szerintem.
Vannak sajnos ilyen munkahelyek. Én olyan helyen dolgoztam, ahol ha két férfi haverkodott, akkor rögtön elkezdték a sötét kolléganők a pletykát, hogy biztos homokosok, mert miért egymással haverkodnak, és miért nem a kolleginákat fűzik inkább...
Az emberi butaság határtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!