Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mióta reagálják ezt ennyire...

Mióta reagálják ezt ennyire túl az emberek? (pedofíliával vádolás)

Figyelt kérdés

A férjemnek van egy fiatal kollégája, én is ismerem. Kedves, jó fej srác. Egyszer bejött a férjemmel és amíg várt rá, az ovis korú kislányunkkal játszott. Teljesen normálisan, ahogy bárki játszana egy kisgyerekkel. Beszélgetett vele, örült a neki főzött "kávénak", labdázott, bábozott. Végig ott voltam, tényleg full normális volt.

Amikor elment, a lányunk bejelentette, hogy ő szerelmes Pistibe és ő lesz a férje. A férjem a munkahelyén viccesen el is sütötte a srácnak, hogy na, ilyen fiatal hölgyrajongód se volt még. Ennek több fültanúja is volt és a kollégák egy része azóta azzal ..szogatja a férjemet, hogy ez biztos annak a jele, hogy a srác pedofil.

Nem teljesen értem a logikájukat, mert ha a huszonéves mondja, hogy szerelmes az ovisba, az tényleg gáz, de fordítva? Szimpatikus volt neki, lehet, hogy ilyen lesz majd a zsánere, de ennyi. Ettől hogy a fenébe lenne pedofil a srác?

Vagy ha valaki férfi létére kedves egy gyerekkel és még hajlandó játszani is vele, az automatikusan pedofil?!

2017. máj. 11. 19:59
 1/9 A kérdező kommentje:

Erről ugrott be, hogy évekkel ezelőtt olyanért is beszóltak nekem, hogy APÁM pelenkázza néha az unokáját, ha itt van. Merthogy ő férfi és meglátja, hogy mije van...

Engem is pelenkázott és gondolom tudatában volt, hogy ha lányt pelenkáz, nem talál ott fütyit.

2017. máj. 11. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

A kollégák furcsának találják, hogy egy fiatal srác képes játszani egy gyerekkel.

A kollégákban van a hiba.

2017. máj. 11. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az isten mentsen meg az ilyen primitiv emberektől. Ezeknek aztán teljesen mindegy mi, csak beletudjanak kötni a másikba.

nem egy IQ bajnokok. Az ilyet nem szabad véletlenül se elmondani nekik.

2017. máj. 11. 20:08
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Primitiv barmok, beteg vilagban elunk hogy mar ilyen dologtol is rogton erre asszocialnak. Mondjuk nem lep meg, mikor mar a rajzfilmek is tele vannak szexualis utalasokkal.
2017. máj. 11. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Mióta? - Fókusz, Aktív, Való Világ, Blikk, és társaik óta.

Az embereket totálisan behülyítik azzal, hogy nem a helyükön kezelik a dolgokat, hanem mindenből szenzációt csinálnak, és totálisan és módszeresen mossák el a határokat normális és abnormális, jó és rossz, szabadság és szabadosság között.

Az emberek meg benyelik, legalábbis sokan, és az ország totálisan elbulvárosodik. És arról, hogy a hétköznapi életet is ilyen szellemben éljék a felnővekvő generációk, gondoskodnak az Éjjel-nappal Budapesthez hasonló szennyműsorok, amikből úgy tűnhet, az a normális életvitel, ami a képernyőből dől...

Sokan körberöhögik a Szomszédokat meg a Dallast, de amikor azokat vetítette a tv, még a tévén szocializálódó emberek is képesek voltak különbséget tenni jó és rossz között, mert azokban a filmekben még élesek és életszerűek voltak a határok.

2017. máj. 11. 20:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Meglepően sok férfinál tapasztalatom, ha csak pár perc erejéig is, de lemegy "gyerekbe" és játszik a lányommal. Szerintem manapság közel sem olyan ritka, hogy mindenféle negatív szándék nélkül közeledjen egy férfi egy gyerekhez.
2017. máj. 11. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég...röhejes ez a reakció a kollégáktól. Eszembe se jutna ilyen. Inkább az, hogy biztos milyen jó apuka lesz.

A kislány részéről teljesen normális. Ovis koromban én is "szerelmes voltam" a szomszéd pasiba, ahogy még sokan szerintem.

2017. máj. 11. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak sajnos ilyen munkahelyek. Én olyan helyen dolgoztam, ahol ha két férfi haverkodott, akkor rögtön elkezdték a sötét kolléganők a pletykát, hogy biztos homokosok, mert miért egymással haverkodnak, és miért nem a kolleginákat fűzik inkább...

Az emberi butaság határtalan.

2017. máj. 11. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként a nők közt ugyanannyi pedofil van. Csak rejtettebb az egész, épp azért, mert nem gyanúsak.
2017. máj. 12. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!