Ez nem pedofília? Olyan undorító.
Pedofilnak az a személy tekinthető, aki serdülőkor előtt álló kiskorúakhoz vonzódik. Nem egy darab kiskorúhoz, hanem egy adott korcsoporthoz.
A szájra puszi és a "szerelmemnek" szólítás nem tekinthető pedofíliának. Vannak olyan kultúrák, ahol így szokás kifejezni a szülő a gyermek iránti szeretetét.
Én személy szerint mind a kettőtől irtózom, hiszen ezeket - a mi kultúránkban - normál esetben csak a párjával csinálja az ember.
(Van, aki ezt a háziállatával csinálja. Az szerintem ugyan ennyire érthetetlen...)
Én azt utálom,hogy megszületik épp most.
Még olyan,mint egy mini űrlény,szó szerint még csak most született.
De már 200 fotó van kint róla,akár félmeztelenül.
Nem hiszem,hogy mindenkinek látnia kell őt mikor csak pelenka van rajta. Ez is beteges. Ilyen ismerőseim nincsenek már,akik ilyen fotókat raknak ki.
Hála az égnek.
Egy volt osztálytársam(tanár vette észre,segített is letörölni) kirakott egy képet a kisöccséről. Ruha kevesebb volt rajta,mint víz a sivatag kellős közepén.
Undorítónak tartom én is, az ízlésesnek is van határa amit nem kötelező/előnyos/normális átlépni.
Szerintem nem pedofília.
Számomra is furcsa, valószínűleg azért mert sem én, sem a szüleim nem szájrapuszisok a gyerekkel.
Ettől még nem gondolnék pedofíliára.
A szerelmem szó pedig csak annyi hogy nem tudják szavakkal kifejezni az érzéseiket. Ez pedig egy szó ami leírja h milyen nagyon szeretik a gyereküket.
(többnyire nem a legműveltebbek használják az anya gyerek kapcsolatra)
Tőlem távol áll, de nem is zavar ha valaki így tudja megfogalmazni.
Vannak dolgok amik engem bosszantanak hasonló területen, de lehwt h titeket ezek hidegen hagynának
Na akkor engem lehet szétsavazni. Szanaszét puszilgatom a babám, van hogy a szájára is adok. Imádon a kis szerelmem. Sőt! Most van abban a korban, amikor ő is próbál puszit adni, beleharap az arcomba. Össze vissza nyálaz.
És? Kinek mi köze hozzá? Nem vagyok pedofil. Majd elmúlik ez a korszak, addig kell szeretgetni amég hagyja.
Az ovis már hagyja hogy agyon puszilgasd.
És inkább ilyen lenne minden szülő, mint megölje, eldobja, elhanyagolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!