Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez nem pedofília? Olyan undorító.

Ez nem pedofília? Olyan undorító.

Figyelt kérdés
Több kisgyerekes ismerősöm tesz ki olyan képet, van aki videót ahol kb csókolóznak a gyerekkel és még oda is írja, hogy szerelmem. 2 ilyen ismerősöm is van akinél ez rendszeres, de egyiknek sincs párja, apa a képben szóval nem az van, hogy látja a gyerek és le akarja utánozni. Az egyiknél 4 éves fiú, a másiknál 2 éves kislány.

2021. aug. 27. 08:37
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
80%

Pedofilnak az a személy tekinthető, aki serdülőkor előtt álló kiskorúakhoz vonzódik. Nem egy darab kiskorúhoz, hanem egy adott korcsoporthoz.

A szájra puszi és a "szerelmemnek" szólítás nem tekinthető pedofíliának. Vannak olyan kultúrák, ahol így szokás kifejezni a szülő a gyermek iránti szeretetét.

Én személy szerint mind a kettőtől irtózom, hiszen ezeket - a mi kultúránkban - normál esetben csak a párjával csinálja az ember.

(Van, aki ezt a háziállatával csinálja. Az szerintem ugyan ennyire érthetetlen...)

2021. aug. 27. 09:00
 12/47 anonim ***** válasza:
58%

Én azt utálom,hogy megszületik épp most.

Még olyan,mint egy mini űrlény,szó szerint még csak most született.

De már 200 fotó van kint róla,akár félmeztelenül.

Nem hiszem,hogy mindenkinek látnia kell őt mikor csak pelenka van rajta. Ez is beteges. Ilyen ismerőseim nincsenek már,akik ilyen fotókat raknak ki.

Hála az égnek.

Egy volt osztálytársam(tanár vette észre,segített is letörölni) kirakott egy képet a kisöccséről. Ruha kevesebb volt rajta,mint víz a sivatag kellős közepén.

Undorítónak tartom én is, az ízlésesnek is van határa amit nem kötelező/előnyos/normális átlépni.

2021. aug. 27. 09:01
 13/47 anonim ***** válasza:
87%
Se pedofilnak, se undorítónak nem tartom, bár én nem adtam a szájukra puszit. Nekünk szokatlan, más országokban teljesen elfogadott.
2021. aug. 27. 09:02
 14/47 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem pedofília amiről írsz de tudom, hogy mire gondolsz. A lányomat én is szoktam össze vissza puszilgatni és pici szerelmemnek és szerelemgombócnak is szoktam hívni. A közösségi oldalakra természetesen a jó ízlés határán belül kerülnek fel képek róla. Eddig talán 3 db-ot tettem fel. De akkor én is érezzem magam sz*rul, mert pl fürdés után, amikor még nem adtam pizsit rá (10 hónapos) szét szoktam csikizni meg puszilgatni az apró kis testét játsziból? Pedó az apja is, mert ő is szokott vele így játszani? Kicsit már kezd az emberek elméje elborulni és mindenhol farkast kiáltani. Lassan hozzá sem érhetek a gyerekhez, mert gusztustalan pedofilnak fognak kikiáltani. Majd megkérem, hogy pelenkázza át saját magát és fürödjön le egyedül nehogy az intim részeihez hozzá kelljen érnem.
2021. aug. 27. 09:03
 15/47 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem pedofília.

Számomra is furcsa, valószínűleg azért mert sem én, sem a szüleim nem szájrapuszisok a gyerekkel.

Ettől még nem gondolnék pedofíliára.

A szerelmem szó pedig csak annyi hogy nem tudják szavakkal kifejezni az érzéseiket. Ez pedig egy szó ami leírja h milyen nagyon szeretik a gyereküket.

(többnyire nem a legműveltebbek használják az anya gyerek kapcsolatra)

Tőlem távol áll, de nem is zavar ha valaki így tudja megfogalmazni.

Vannak dolgok amik engem bosszantanak hasonló területen, de lehwt h titeket ezek hidegen hagynának

2021. aug. 27. 09:04
 16/47 anonim ***** válasza:
83%
Sosem adtam a szájukra puszit és én sem szeretem, ha valaki ezt csinálja, de egyáltalán nem pedofil. Furcsa, hogy neked a szex ugrik be erről már ne is haragudj.
2021. aug. 27. 09:07
 17/47 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk teljesen megszokott dolog szerelmemnek hívni a babát, és szájon is puszilni. Szerintem ez függ hogy ki hogy nevelkedett :) a tesóm gyereke 1 éves és ő puszilja meg a számat. Ez csak szeretet❤️
2021. aug. 27. 09:16
 18/47 anonim ***** válasza:
40%
Nem az a pedofília, hogy szájon csókolja, bár nem tartom helyesnek. Az a baj, hogy egy kiskorút "engedélye" nélkül kirak. És az igazi pedofilok erre csorgatják a nyálukat.
2021. aug. 27. 09:28
 19/47 anonim ***** válasza:
53%

Na akkor engem lehet szétsavazni. Szanaszét puszilgatom a babám, van hogy a szájára is adok. Imádon a kis szerelmem. Sőt! Most van abban a korban, amikor ő is próbál puszit adni, beleharap az arcomba. Össze vissza nyálaz.

És? Kinek mi köze hozzá? Nem vagyok pedofil. Majd elmúlik ez a korszak, addig kell szeretgetni amég hagyja.

Az ovis már hagyja hogy agyon puszilgasd.

És inkább ilyen lenne minden szülő, mint megölje, eldobja, elhanyagolja.

2021. aug. 27. 09:42
 20/47 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem hogy facen egy db képet sem találni a gyerekeimről
2021. aug. 27. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!