Sokat iszok vagy nem ismernek eléggé?
Az élettársam egy-két rokona állandóan ezzel b...gat. Nem mondom hogy anti alkoholista vagyok de a soktol tavol vagyok.
Reggel amikor megyek melóba a ház előtt a kisbolba szoktam meginni egy sört meg egy indítot de ezen nincs mit magyarázni öreg járgány szivatoval indul. Utána egész nap semmi aztán délután amikor megyek haza még megsllok a ház előtt egy-két sörre kísérővel. Péntekenként van hogy tovább maradok de hétköznap nem nagyon akkor max 3 sor, 3 orvossaggal.
A hülye rokonai meg téli beszélik a fejét a hulyesegukkel. Verekedni meg cirkuszolni már nem akarok közel az otvenhez inkább leulnek megbeszelni de nem lehet sajnos velük.
Pont azért nem mész haza négykézláb, mert alkoholista vagy és már ezt a mennyiséget sem érzékeli a szervezeted.
Én aki egyáltalán nem iszom évszámra, még alkalomszerűen sem, ennek a negyedétől amit te megiszol seggrészeg lennék.
De nyugodj meg, még fogsz te is négykézláb hazamenni, ahogy egyre többet és többet kívánsz (nyilván te sem rögtön ezzel a mennyiséggel kezdted) amikor a májad, hasnyálmirigyed lassan de biztosan megadja magát.
Még viszonylag fiatal vagy, nem vagy még ötven, majd nézd meg magad 10 év múlva!
Egyébként nekem teljesen mindegy, hogy te alkoholista vagy vagy absztinens, de a nyilvánvalótól minek kérdést feltenni?
A napi 4-5 sör egyáltalán nem kevés, sok ember ettől már simán spicces lesz. Én már 1 feles után érzem (nő vagyok). Mondjuk nem is iszok csak kb évi 2-szer.
Mi az hogy aki dolgozik az megérdemli? Mi az hogy annak inni kell? 8 férfi van a munkahelyemen, 3 huszon éves, a többi 40 feletti, egyik sem iszik reggel. Sőt a huszon évesek is max néha elmennek kocsmába a haverokkal és ennyi.
Egyáltalán te mi dolgozol hogy megengedik hogy igyál munka előtt?? Bár van sejtésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!