Sokat iszok vagy nem ismernek eléggé?
Az élettársam egy-két rokona állandóan ezzel b...gat. Nem mondom hogy anti alkoholista vagyok de a soktol tavol vagyok.
Reggel amikor megyek melóba a ház előtt a kisbolba szoktam meginni egy sört meg egy indítot de ezen nincs mit magyarázni öreg járgány szivatoval indul. Utána egész nap semmi aztán délután amikor megyek haza még megsllok a ház előtt egy-két sörre kísérővel. Péntekenként van hogy tovább maradok de hétköznap nem nagyon akkor max 3 sor, 3 orvossaggal.
A hülye rokonai meg téli beszélik a fejét a hulyesegukkel. Verekedni meg cirkuszolni már nem akarok közel az otvenhez inkább leulnek megbeszelni de nem lehet sajnos velük.
Nem a részegségtől lesz valaki alkoholistává, hanem a kényszertől.
Tehát a kérdés: mi lenne, ha kihagynál egy napot? Rosszul éreznéd magadat? Esetleg izzadnál is vagy idegeskednél? Ha igen, akkor alkoholista vagy. A kézremegés már nagyon a vége tünet.
Alkoholista vagy, ez az igazság. Amúgy nem kell részegnek lenni ahhoz, hogy vki alkesz legyen.
Iszol már reggel aztán munka után is.
Iszol minden nap.
A napi rutin része.
Ez alkoholizmus, nincs mit szépíteni!
Én is dolgozom a férjem is dolgozik, mégsem piával kezdjük és zárjuk a napot. Alkoholisták tipikus védekezése:
Dolgozom, innom kell.. Ugyan már!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!