Üdvi! Voltatok már így? Férjem családja egy igazi átok! Ismeretlenül utálnak, de tényleg, nem is ismernek, kibeszélnek a hátam mögött, anno megpróbálták lebeszélni páromat rólam, zsarolta a nagyanyja, hogy ha velem marad, akkor elveszíti a családját!
Apóssal mi újság? Mert rajta és anyóson kívül párod családjából más véleményével felesleges foglalkoznod.
Igazából pl. már engem sem nagyon befolyásol húgom véleménye sem, nagyszülőké meg pláne nem (ettől függetlenül ők is normálisak), az meg már fel sem merül bennem, hogy apám, anyám testvérei bármit is elvárhatnának tőlem.
Ha a férjed téged választott, kitart melletted és támogat, akkor miért érdekel az téged, hogy ki mit mond rólad a hátad mögött? Nem kell velük foglalkozni. Felnőtt emberek vagytok, éljétek a magatok életét és ne törődjetek olyanokkal, akik rokoni kapcsolat ürügyén csak belétek akarnak rúgni és vagy ki akarnának használni.
Nem kell velük foglalkozni, ennyi.
"Elvetted a csicskást". Értsd gondolom a férjed ugrott rögtön, bármi kellett és ettől a kényelemtől "fosztod" meg őket.
Amíg a férjed kitart melletted, kiáll érted, ne foglalkozz velük.
Ha nagy a táv és a férjedmellett áll, mi a baj? Éljetek boldogan, s ha nekik ez nem tetszik, pukkadjanak meg.
Nem értem a problémát. Nem jó, persze, hogy nem, de rengeteg családban van ilyen. Nem kell velük foglalkozni, találkozni, semmi. Éljétek a magatok életét! Ne pazarold az érzelmeidet és az energiádat olyanokra, akiket úgysem tudsz megváltoztatni... Ők ilyenek, kerüld el őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!