Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúk! Akik túl vannak első igazi kapcsolatukon! Hogy vágtatok bele anno?
osztálytárs volt .7.es voltam és már smacizott azelőtt, a barátnői meg közölték hogy bejövök neki, aztán közel ültünk egymáshoz, beszélgettünk..smsben kérdeztem meg tőle hogy "járunk" azon is majd leizzadtam, erre visszaír egy olyat hogy na majd ha ideállsz és megkérded válaszolok normálisan
aztán végül elkezdtünk találkozgatni és 2 hónap gyerekes nyuglődés után, Ő KAPOTT LE ENGEM xd..onnantól kezdtek feloldódni a smacizós gátlásaim, viszont ahhoz hogy kezdeményezzek még aki sokáig szemez velem, nagy erőt igényel, pl most is van egy ilyen illetve volt egy kitartó csaj aki 5 hónapig sokszor rámmosolygott, és nem léptem most meg már nem érdeklem..
szal bátraké a világ azt mondom :D
18f
Félénk fiú vagyok, de hódítani akarok! :D
Nekem még most sem sikerült változnom így nem volt még sosem barátnőm sajnos. :/
EGyelőre annyit fejlődtem, hogy már élőben merek szemezni a nekem tetsző lányokkal és látom én, hogy sok lánynak tetszem én is, de sosem merek lépni, mert nem hiszem el, hogy én s kellek azoknak a szép lányooknak, szóval várom, hogy valami csoda történjen, addig szemezek tovább és olyan jó, hgoy ennyi szép lány van. ^^
22/F
jááj utolsó xd
pedig lépni kéne 22 éves vagy ember:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!