Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy valakivel egymásra néztetek, és tudtad, hogy Ő az igazi?

Figyelt kérdés
Ilyen véletlen találkozás,ami mindent visz, vagy ilyen csak a filmekben van?
2012. febr. 5. 16:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Volt már olyan, hogy ráméztem és azt mondtam fél karom odaadnám 1 csókjáért, de az hogy összeilletek-e az más tészta, nem lehet előre tudni.
2012. febr. 5. 16:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyszer egy haverommal dumáltunk webkamon, ő kolis, éppen buli kezdődött náluk. Egyszercsak beült a gépe elé egy számomra vadidegen srác és nekem kb rögtön megdobbant a szívem, hogy "nem tudom kiez, de kell nekem". :) Az elkövetkezendő egy-két hónapban úgy térültünk fordultunk, hogy végül összejöttünk és mostmár 4 hónapja együtt is vagyunk. Imádjuk egymást, számomra ő kívülről-belülről tökéletes és remélem még nagyon sokszor 4 hónapot megélünk együtt. :)
2012. febr. 5. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Az elsővel értek egyet. Bár velem még néhány éve történt ilyen. Horvátországban nyaraltunk barátnőimmel, és egyik este a városban sétáltunk, és megláttam egy pasit, akiből olyan erő sugárzott, hogy szinte magához vonzotta az embert. :D Emlékszem, hogy egymásra néztünk, és abban a pillantásban annyi minden volt. Aztán odajött, megszólított és meghívott egy italra. Nagyon jól elbeszélgettünk, kedves, szellemes pasi volt, és végig vibrált köztünk a lvegő. Végül elbúcsúzztunk. Soha többé nem láttam :D Azt sem tudom, hogy mi van vele... Furcsa. Utána hetekig bele voltam betegedve, hogy nem lett köztünk semmi, de aztán rájöttem, hoyg ez csak egy múló szeszély volt :)
2012. febr. 5. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
velem is volt ilyen. suli folyosóján láttam meg a srácot. sajnos csak egyoldalú volt az érzés, de érzem, hogy ő a nagy ő.
2012. febr. 5. 16:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Honnan tudod,h egyoldalú az érzés? A nagy Ő-t ha meglátod,és tudod,h Ő az,az semmiképp sem lehet egyoldalú,max ha bebeszéled magadnak...
2012. febr. 5. 17:06
 6/11 anonim ***** válasza:
onnan tudom, hogy egyoldalú, hogy beszélgettünk erről egyszer. azt mondta, hogy jobban fogok nála találni. hát nem lett igaza.
2012. febr. 5. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
jobban=jobbat
2012. febr. 5. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:
igen volt. igaz, mondhatni megbeszélt találkozó volt, mert előre mondta, hogy abban az időpontban egy adott helyen lesz. beszélgettünk, mondhatni sokat, körülbelül 35-40 percet ami után már odáig voltam érte! és itt jön a lényeg: Ő ezt másképp látta... szóval cseszhetem, de nem a csajt...
2012. febr. 5. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Olyan volt már nem egyszer hogy tetszett egy lány, de ilyenkor én meg nem tetszettem neki.

Nemrég viszont számomra különleges lányt láttam a buszon. Ahogy megláttam tudtam hogy ő más mint a többi. Sikerült vele összeismerkednem de sajnos a jelek azt mutatják hogy nem érdeklem őt. Én teljesen odavagyok érte, amerre járok a szememmel mindig őt keresem, ő jut eszembe ha meglátok egy lányt akinek hasonló a haja, hasonló a kabátja... :)

Happy End nem lett és sajnos nem is lesz. :( Idén elballag és lehet hogy soha többet nem látom...

2012. febr. 5. 19:36
 10/11 Solarian ***** válasza:
Volt. Van ilyen hidd el.
2012. febr. 5. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!