Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a barátok véleménye mennyire mérvadó? Ha együtt vagy valakivel, de az egyik jó barátod szerint "furcsán mutattok" vagy valami hasonlót mond, akkor az már jelezheti, hogy nem ő az igazi?
Kicsit bonyolultan fogalmaztam, tudom.:D Elmagyarázom..
Korábban egy sráccal együtt voltam, és két barátnőm is látott minket. Egyébként fontos tudni, hogy a srác fiatalabb volt nálam, de ez első blikkre nem tűnik fel, hiszen ő sokkal magasabb, nekem pedig kicsit gyerekes arcom is van :)
Mindkettejüket megkérdeztem, hogy mi a véleménye rólunk. Az első barátnőm az egyik legjobb, hiszen unokatestvérek vagyunk, 15 éve egymás legjobb barátai vagyunk. Szerinte nagyon cukik voltunk együtt és tökéletesen összeillettünk. Egyébként egy másik srácnál kerek-perec megmondta, hogy neki nem szimpi ez a fiú..
A másik barátnőm az osztálytársam, aki 3 éve ismer. Párszor téved velem kapcsolatban, tehát teljesen még nem ismer. Ő is egyszer látott minket, szerinte viszont furcsán mutattunk egymás mellett meg nem igazán illettünk össze. :/
Kérdeztem, és mondta, hogy nem tudja miért, de lehet, hogy mert pontosan tudta, hogy 3 év van köztünk.
A srác barátai, akik még nem tudták hogy hány éves vagyok, szintén azt mondták, hogy aranyosak vagyunk együtt. :)
Tehát nem úgy értem, hogy befolyásolna a párválasztásban a barátok véleménye, hanem az a kérdés, hogy az esetleges negatív vélemény jelezheti azt, hogy nem ő számunkra az igazi? Végülis a barátaink mindenkinél jobban ismernek minket, nemde? Szerintetek? :)
(bocsi kicsit hosszúra nyúlott) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!