18 éves vagyok és már nagyon szeretnék valakivel együtt lenni, örömlányokba gondolkozom, véleménye, tapasztalatok?
Lányok véleményére is kíváncsi lennék hasonló korosztályból.
Na meg olyanok véleményére akik hasonló cipőbe járnak/jártak.
Ilyen jellegű válaszokat, hogy még legyek türelmes stb majd eljön az igazi és vele történjen meg először kérlek hanyagoljuk nem ezért tettem fel a kérdést én is tisztába vagyok ezzel.
Köszönöm!
Direkt kérte a kérdező, hogy hagyjátok a lebeszéléssel, tisztában van ő is vele!
Én is pont így vagyok, mint te amúgy.
Csak én már 21 éves vagyok és hiába próbálkoztam neten, élőben a nekem tetsző lányokkal nem jött össze, úgyhogy én is azt tervezem, hogy elmegyek egy jó kis prostihoz, a lakásos igényesebb féléhez természetesen.
Még gyűjtök pénzt rá, de ha meg lesz elmegyek.
Valaki tudna Debrecenben valami jó lányt, akihez érdemes elmenni?
Csak módosítsuk a kérdést:
"18 éves vagyok és már nagyon szeretnék valakivel együtt lenni, örömlányokba gondolkozom, véleménye, tapasztalatok?"
Helytelen, helyette:
"18 éves vagyok és már nagyon szeretnék már dugni, örömlányokba gondolkozom, vélemények, tapasztalatok?"
utolsó:
dugni is akar meg szerelmet is akar, de mivel szerelemre nincs sok esélye, ezért inkább dugna, azt a száraz élményt meg lehet venni pénzel is
Jah és F18 vagyok régen depis voltam emiatt, de a személyiségfejlesztő könyvek segítettek, és most már boldogan élek (de persze magányosan). Voltak kisebb sikereim, pl részeg smár, 1-2 randi. De nagy sose, és már nagyon ki vagyok! Lehet nem kellett volna annyi hentait nézni! De ha nekem nehezebben megy a csajozás akkor meg kell tanulnom, de az sokáig tart, szal már ki vagyok éhezve de nagyon! Én is gondolkodtam a prostin, de elhatároztam a 20. szülinapomig várok, ha addig nem lesz semmi, megyek! :(
Pszichológiával lehet önbizalmat pumpálni mesterségesen, ajánlom neked is! Csak így sikerülhet!
szerintem vágj bele.
ha nem teszed meg lehet, hogy örökre 1 gyámoltalan szűzfaszú maradsz.
én is szűz vagyok és 19 éves, de már én is gondolkodtam a prostin.
rosszlanyok.hu-n nézelődtem, van pár jó kis nő ott.
várok még 1 évet és ha nem történik semmi én is prostihoz megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!