Barátommal 13 éves koromban jöttem össze, ő 1évvel idősebb nálam. Már kettő éve együtt vagyunk szex nélkül. Mostmár 15 vagyok és leszeretnénk feküdni egymással. Ő két éve vár már rám. Szerintetek korai lenne így, hogy én 15éves vagyok?
Most mondhatnám, hogy ha komolyan gondoljátok akkor miért ne?
De addig ameddig te sem vagy biztos a dologban és másoktól kell megkérdezned, addig biztos, hogy még nem vagy elég érett hozzá.
Szerintem várjatok még vele.
21/L
Én is 15 éves voltam, és nem a kor miatt bántam meg, hanem a partner miatt. Szerintem két év alatt eléggé megismertétek egymást, és nem hiába vagytok együtt olyan régóta. Szerintem ilyen körülményke között mint a tiétek, teljesen elfogadható, ha lefekszetek egymással. Elvégre nem 2órás ismeretség után történne egy buliban. Csak védekezzetek megfelelően. Kívánom, hogy legyen szép az első alkalom :)
19/L
szerintem nem korai... az meg h itt az emberek olyanok h ha valaki 16-17 evesen lefekszik valakivel az mar oke...de ha 15, akkor meg gyerek... szerintem ez hulyeseg merrt 1-2 ev alatt nem nosz fel.... szoval... sztem inkabb fekudj le most vele, akivel 2 eve egyutt vagy, es gondolom szereted ... mint kesobb egy olyannal akit ismersz par napja
de persze most csak akkor tedd meg ha szereted ot.. :) es akkor lehetsz akarhany eves akkor is jo emleked lesz .. en 16 voltam amikor az elso tortent... de nem bantam meg vegkepp...
Ha megkerdezed, akkor korai. Amikor már nem birod ki, hogy ne, akkor már nem korai.:)
35/L
a korai sosem a kortól függ, sokan azért írják h fiatal vagy, mert a mai emberek gyorsabban érnek, még akár csak az előző generációnál is és az előző generációnál ez a kor föntebbre tolódott. Illetve hivatalos újságokban is van, h ez nem korai.
Ha két éve együtt vagytok, akkor már eléggé ismeritek egymást.
De a szex akkor korai, amíg felmerül benned a kérdés, "hogy korai-e?", ha már nem és csinálni akarod, akkor érett vagy rá!
köszönöm mindenkinek a válaszát :)
csak kiváncsi voltam hogy ezért ribancnak gondolnak-e
de akkor együtt értetek nagyából velem,hogy 2év után már lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!