Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek-e terhes úgy, hogy abortusz után még nem jött meg az első menzeszem, viszont a hétvégén kétszer együtt voltam a párommal és megszakítással védekeztünk? Estem teherbe, de az orvosok egyöntetű véleménye az volt, hogy nem tarthatom meg.
Igen, lehetsz.
Mint régen a nők: nem nagyon volt vérzésük. Egyik terhességből mentek a másikba.
Mondjátok csak nem tudtok olvasni?
"Tavaly nyáron elvették a gyógyszerem, mert pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak nálam. Hormonpotló gyógyszert kaptam. N. hüvelygyűrű mellett Így került sor az abortuszra 6 hete."
Kíváncsi vagyok ha egyikőtök beleesik egy ilyen szerencsétlen helyzetbe mit szólna, ha abortuszra kellene mennie. Jól esne, hogy mindennek lehordanak alaptalanul igaz? Gyűlölöm, ha a betegeket piszkálják, főleg ha egy olyan dologban, amiről nem tehetnek! Söprögessetek a saját házatok előtt, biztosan se szentek se tökéletesek nem vagytok.
Kedves kérdező! A teherbeesés valószínűsége iszonyatosan kicsi. Az előváladék spermiumot sem feltétlenül tartalmaz, ha tartalmaz az sem feltétlenül életképes és ha valakinek csak annyi lenne a spermaszáma, mint amennyi élő az előváladékban található kapásból lombikra küldenék, mert természetes úton nem lehet gyermeke. Természetesen minimális esély van rá, de ez tényleg olyan, mint egymás után 3-szor megnyerni a lottó ötöst :) Nyugalom! Utolsó aktus után 2-3 héttel egy 10-es érzékenységű teszttel már tesztelhetsz, reggeli első vizeletből (A Qupido nagyon jó minőségű teszt) és akkor majd megnyugszol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!