Abortusz után 5 héttel teherbe lehet esni, úgy hogy azóta nem jött meg a menstruációm, de a 4 hetet betartottuk? Akkor voltunk együtt, amikor meg kellett volna jönnie. Görcsöltem és a derekam is fájt, ugyanúgy mint amikor beteg szoktam lenni
Nem 6 hetet kell várni utána?
Amúgy persze, hogy lehetsz terhes, nem tudhatod mikor kezdődik el a peteérésed ilyenkor. Ha amúgy is babát akartok, akkor tudnod kell, hogy ilyenkor 3 hónapot kéne várni a teherbeeséssel, ha meg véletlen hiba miatt csúszott be a baba, ami miatt abortuszt kellett végezni, akkor meg minek kísérted még egyszer a sorsot?
Nem lehetett volna megvárni akkor, ha minden ésszerű védekezési módszert kizártatok, amíg felrakják a spirált? Addig önmegtartóztatni? Főleg egy ilyen lelki sokk után, amit egy abortusz jelent ,hogy volt kedved szeretkezni ilyen hamar?
Igen, sajnos lehetsz terhes, a görcs és a hasfájás akár pét is jelezhet, az aktus után két héttel, ha még mindig nem jött meg tesztelj egyet.
Utolsó,tudom én is,hogy ma már egyik védekezési módszer se 100%-os,de engem a kérdésre érkező válaszok érdekelnek!Olyanok a tüneteim napok óta,mint amikor beteg vagyok,de nem vérzek,és amikor együtt voltunk,fájt is méhszájam!Jövő héten kell mennem kontrollra,akkor majd ott kiderül!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,"sokat segítettek"Kérdés részemről lezárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!