5 héttel egy abortusz után nagyon halvány csík a
terhességi teszten. Ez egy új terhesség ( műtét után 3
héttel együtt voltunk párommal) vagy még az előző
terhesség hatása?
Nekem spontán vetélés után a második hét elejére már semmit nem mutatott a teszt!! Teljesen negatív lett.
2011. febr. 27. 20:18
2/29 anonim válasza:
hát ha abortusz után voltatok együtt, illet volna megvárni a 4-6 hetet...ha pedig még csak nem is védekeztetek nem tudok mit mondani, de én ezt ki se mertem volna írni. Hogy a kérdésre is válaszoljak, valószínüleg az előző terhességből van még némi hcg a vizeletben, nagy szemétség lenne a sorstól, hogy neked megint terhességet ad, mikor most vettek el egyet, míg más bármit megtenne érte.
2011. febr. 27. 20:20
3/29 anonim válasza:
valoszinuleg terhes vagy...a hcg mar kiurult volna a szervezetedbol foleg hogy mutet is volt ezert kizart hogy valami bent maradt vona ami "megbolonditja" a tested es feleslegesen termeli tovabb a hormont...a napokban meg csinlaj tesztet es ha erosodik akkor minden bizonnyal megint terhes vagy...oszinten szolva nem is tudom hogy gratulaljak-e mert biztos vagyok benne hogy orulsz is meg nem is de minden kerdesedre es bizonytalansagodra valaszt foga dani az orvosod...
2011. febr. 27. 20:21
4/29 anonim válasza:
a masodik valaszolo kicsit tulzottan kikelt magabol. nem is ismerjuk a korulmenyeket - lehet hogy baj volt az elozo terhesseggel...mi az hogy te nem merted volna ezt kiirni???hat hol kerdezze meg ha nem egy ilyen jellegu oldalon?!
2011. febr. 27. 20:24
5/29 anonim válasza:
lehet lepontozni,de én nem tudok kedves lenni,persze normálisan fogok válaszolni...menj el az orvosodhoz, ő fogja tudni megmondani h miről is van szó,de adja ég h ne egy baba legyen,hogy utána őt is megöld...
ezen az oldalon nagyon sokan várunk babára,és borzalom h léteznek ilyen buta és felelőtlen emberek.
nem azt itélem el aki abortuszra megy,mert nagyon sok minden közrejátszódhat ebben(anyagiak,nem megfelelő kapcsolat,fiatal v túl idős kor stbstb..)de hogy valaki elvetet egy kisbabát s utána ugyanúgy felelőtlenül felcsináltatja magát???? na ez a borzasztó...
2011. febr. 27. 20:27
6/29 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, reménykedem, hogy terhesség.
A minősítéssel pedig mindenki inkább saját magát minősíti.
(2. válaszoló pl. irigy és korlátolt.)
2011. febr. 27. 20:27
7/29 anonim válasza:
előző vagyok,ha orvosi oka van az más!!!!
2011. febr. 27. 20:28
8/29 anonim válasza:
kedves irigy valaszolo ha szerinted nem akarja ezt a babat akkor miert remenykedik abban hogy terhes? sajnos azt kell mondanom hogy elvakit az irigyseg...sepregessel csak a sajat hazad elott es ha nem tudsz vagy nem akarsz valaszolni a kerdesre (lehet-e az elozo terhessegtol + a teszt?) akkor inkabb hagyd a csudaba mert sajat magadat is feleslegesen felbosszantod
2011. febr. 27. 20:33
9/29 anonim válasza:
nem vagyok irigy,ne viccelj!!! vagy egy csodálatos tündéri egészséges 9hós nagyfiam,ugyhogy nem sepregetek sehol:)))
azt h reménykedik azt már utána irta ki a kérdező h megirtam a kommentem, és javitottam h ha orvosi oka van az más, ez esetben gratula:))
2011. febr. 27. 20:41
10/29 anonim válasza:
kedves 2.válaszoló
te nem irigy vagy, hanem böszme
hallottál már olyanról, pl hogy egy elhalt terhességet abortusszal fejeznek be?mert bizony így van!vagy lehetett méhenkívüli.csak a kérdező miért menne bele a részletekbe?te vagy az egyetlen, aki azt gondolja, nem kellett neki a gyerek,hát elvette és rá 2hétre újat csináltatott.
borzalmas rosszindulatú vagy.
kedves kérdező, írd majd meg mit volt az orvosnál, én kívánok hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!