Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek-e terhes úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek-e terhes úgy, hogy abortusz után még nem jött meg az első menzeszem, viszont a hétvégén kétszer együtt voltam a párommal és megszakítással védekeztünk? Estem teherbe, de az orvosok egyöntetű véleménye az volt, hogy nem tarthatom meg.

Figyelt kérdés
40 éves vagyok,15 évig szedtem fogamzásgátló tablettát és van egy 17 éves lányom is. Tavaly nyáron elvették a gyógyszerem, mert pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak nálam. Hormonpotló gyógyszert kaptam. N. hüvelygyűrű mellett Így került sor az abortuszra 6 hete. Most egy újabb fogamzásgátló gyógyszert fogok kapni, de ahhoz meg kell jönnie az első menzeszemnek. Mivel ilyen téren teljesen tájékozatlan vagyok, a segítségeteket kérem, hogy lehet-e gondom? Ideges vagyok. Elvben lehetek terhes max az előváladéktól vagy megnyugodhatok?
2010. márc. 30. 20:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez király ,én is azt használok...Azt hittem ez egy tuti dolog.
2010. márc. 30. 20:53
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasznosnak is minősítettem a válaszod. Én is reménykedem, hogy nem lesz gond. Igen, vettem észre, ítélkezni könnyű. Én láttam olyanokat a kórházban akkor, akik valóban felelőtlenek és már a sokadik abortuszon voltak ott, azoktól nekem is forgott a gyomrom, de még úgysem szóltam egy szót sem senkire. Elég volt a magam baja.
2010. márc. 30. 20:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Az orvosomat idézve: nuku szex, az tuti. :( Ne aggódj, attól még, hogy én teherbe estem mellette, nem jelenti azt, hogy te is. Nekem valószínűleg a hormon gyógyszerek semlegesíthettek a hatásán.
2010. márc. 30. 20:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném ha ők kerülnének ilyen helyzetbe mit szólnának, mert bizony ez bárkivel megtörténhet és semmivel sem lesznek különbek. Az abortusz ugyanaz, még ha missed abortuszról van szó, az eljárás akkor is ugyanaz. Nem tudom miért szóltak meg, ne vedd a szívedre, nem tettél te semmi rosszat. :)
2010. márc. 30. 20:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tényleg.
2010. márc. 30. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Semmiség, hidd el :):) Örülök, hogy segíthettem :)
2010. márc. 30. 20:59
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Első vagyok, nekem semmi bajom az abortusszal, azt nem bírom felfogni, hogy ezek után hogy képes védekezés nélkül (megszakítás nem védekezés) szeretkezni még akkor is nem jött meg neki? Ennyi felelősség nincs benne hogy vár amíg megkapja a gyógyszert? Nekem ez a bajom, nem az abortusz, amúgy tényleg itt mindenki ugrik rá, itt lassan már az is egy nagy szemét gyilkos lesz akit pl megerőszakolnak és merészeli elvetetni... -.-"
2010. márc. 30. 21:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Na, én végig olvastam a kommenteket (is). Így a végére is oda lyukadok ki, hogy miért nem védekeztél 40 évesen, anyukaként a maradék időben, amíg fel nem írják az új gyógyszert? Bár ez nem is az én dolgom. Én sem szeretem az óvszert, nem is használjuk a kedvesemmel. Tehát meg is értelek valamilyen szinten, de a te helyzetedben, egy abortusz után mégis furcsa. De most nem is ez a lényeg.Főleg, hogy mindeki hibázik. A kérdésedre válaszolva, - bár nem vagyok orvos - lehet rá esély, hogy megint teherbe estél. A helyedben igen hamar elmennék az orvosomhoz. Minden esetre remélem, hogy nem vagy. (Majd azért írj, hogy mi lett.)
2010. márc. 30. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!