Megbántottam egy közeli rokont és eléggé bánt mit tegyek?
Nem mindegy, mit mondtál, és az se biztos, hogy igazad volt.
Ha távoli rokon, akkor ne erőltesd a találkozást, lehet mindenkinek jobb lesz úgy.
Ha közeli, akkor közvetítőn keresztül tudsz üzenni, hogy megbántad és bocsánatot kérsz.
Van ami nem megbocsájtható.
Hugommal akkor beszéltem utoljára, mikor kiderült a fiamról, hogy ADHD-s, és azt mondta,jobb lett volna elvetetni egy fogyatékos gyereket.
Magára a gyerekre tettél egy bántó megjegyzést, vagy arra, hogy hogyan neveli(k), foglalkozik/foglalkoznak a gyerekkel, vagy egy, a gyerekkel kapcsolatos problémával?
Ha leírnád, hogy konkrétan mit mondtál, és milyen helyzetben (pl. a gyerekről beszélgettetek, vagy a gyerek bizonyos, általad helytelenített viselkedésére reagáltál egy bizonyos helyzetben, stb.) szerintem könnyebb lenne tanácsot.
Négyszemközt hangzott el az a megjegyzés, amit megbántál, vagy más is hallotta esetleg? Neked van saját gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!