Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántottam egy közeli...

Megbántottam egy közeli rokont és eléggé bánt mit tegyek?

Figyelt kérdés
A gyermekével kapcsolatban voltam sértő (sovány vigasz hogy igazam volt) de nem kellett volna beszolnom csak kijött belőlem, át se gondoltam..persze egyből bocsánatot kértem de ő elsírta magát elszaladt és elküldött a fenébe. ..most nem tudom mit csináljak. .
2016. febr. 9. 23:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Konkrétan azt mondtam hogy a gyerekének (aki felnőtt) senki se jó, mert kb. mi se (velem egykorú) van közös ismerősünk és arra is volt megjegyzés mikor náluk voltak vendégségbe hogy a lány nekik se örült erre én ezt mondtam: miért ő senkinek se örül. ..
2016. febr. 10. 08:41
 12/15 A kérdező kommentje:
+ az kicsit nekem furcsa hogy ők sose viszonoznak semmit , soha nem kezdeményeznek ha mi meghívjuk őket jönnek de pl.naluk még sose voltunk...ezzel nincs is gond de ezt én nem hívnám barátságnak és elvileg azok lennénk de így én már nem tudok mit kezdeni velük, az anyukajaval meg pont osszefutottam a srácnak és kérdezgette a dolgokat ez meg kijött belőlem. .
2016. febr. 10. 08:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Én semmi sértőt nem találok ebben, hát ezért sírni, meg problémázni, szerintem ne csinálj semmit, különben is írod, hogy már bocsánatot kértél. Szerintem ennyi elég.
2016. febr. 10. 10:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha akarsz, kérhetsz bocsánatot, de ezt a saját lelki üdvödért és boldogságodért tedd, ne miattuk. Én úgy látom, hogy semmi bántó nem volt abban, amit te mondtál. Ám sajnos vannak olyan hisztérikák, akik élvezik a drámázást (mint a rokonod).

Téged alaposan kihasznál ez a rokon és érzelmi függésben tart. Jobb volna, ha kicsit keményebben a sarkadra állnál és nem dőlnél be minden hisztrohamnak.

Nekem ha igazam van, bármilyen sértőnek gondolja ezt más, én soha nem kérek bocsánatot. Gondolkodjon el azon, amit mondtam neki és hiszti helyett inkább legyen hálás, hogy valaki őszintén a szemébe mondta az igazságot. Sértődjön meg otthon, a fenét se érdekel.

Ez az én véleményem.

2016. febr. 10. 14:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez annyira nem sértő, persze nem kellemes, de azt hittem, durvább dologról van szó. Ugyan minden relatív, főleg az emberek lelkivilága, de ha valóban csak ennyi történt, akkor nem kell ennyire rosszul érezned magad.
2016. febr. 12. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!