Szoktatok szájrapuszit adni közeli rokonnak vagy adni (például anya, testver, nagynéni), hogy üdvözlitek egymast? Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Sokan miért tartják ezt undoritónak?2015. okt. 11. 15:58
1/32 A kérdező kommentje:
*kapni
Elnezest,az egyik adni helyett,elirtam
2015. okt. 11. 16:01
2/32 anonim válasza:
Pffffúú, dehogyis. Még a gyerekemnek se adok szájrapuszit. Nem tartom illőnek, sem normálisnak. Csak a férjem száját puszilgatom, másét nem.
3/32 anonim válasza:
Nem.
Nálam a szájra puszi az a páromnak megy, nálam a szájra puszi az én olvasatomban az ember partnerét illeti meg, mindenki másnak az arcára. A száj nálam már az intimitás körébe tartozik és az én szememben az intimitásnak a párkapcsolatban van helye és nem egy rokonnal.
4/32 anonim válasza:
Undorító és illetlen.Nem amerikai vagy.A száj egy intim terület,kizárólag párkapcsolatban van helye a szerelmesek között.Mélységesen dühít,mikor a gyerekeket erre tanítják a szülők.
5/32 anonim válasza:
Anyu hugának,de ő jó kis nő.
16/F
6/32 anonim válasza:
Nem. Nálunk soha nem volt ez divat. Borzalmas és undorító!
7/32 A kérdező kommentje:
Szerintem a szeretet jele, ha hosszasan,sokaig,erősen összeér az ajkunk. Akkor ezt csak en gondolom igy,testveremet is megcsokolnam,de felek ellokne,mert ő ezt undoritónak tartja,azt mondta.
2015. okt. 11. 16:34
8/32 anonim válasza:
Mi sem "csókolózunk" családban, taszítónak találom. 2 arcra puszi, aztán heló.
9/32 anonim válasza:
Undorító, szájon csókolni mifelénk csak a szerelmünket szokás.
10/32 anonim válasza:
Szoktad használni az oldal keresőjét (azt a kis csíkot ott jobb oldalon, felül)? Mit gondolsz róla?
Sokan miért tartják ezt olyan ki...szott nehéznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!