Szoktatok szájrapuszit adni közeli rokonnak vagy adni (például anya, testver, nagynéni), hogy üdvözlitek egymast? Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Sokan miért tartják ezt undoritónak?2015. okt. 11. 15:58
11/32 anonim válasza:
Persze! Még a nyelvem is bedugom a szájukba. Fúj. Azért undorító dolog, mert ez egy intim gesztus, és csak a párok csinálják. Ritka kivétel, amikor a szülő a kisbaba szájára ad puszit. Az még elfogadható.
12/32 anonim válasza:
Én undorítónak találom, pedig több anyukánál is láttam már, hogy tizen-huszon éves gyerekének így ad puszit.
13/32 anonim válasza:
A szex is a szeretet jele, de mégsem csináljuk a rokonainkkal.
14/32 anonim válasza:
"a szeretet jele, ha hosszasan,sokaig,erősen összeér az ajkunk"
Még egy gyos cupp-cuppra talán azt is mondtam volna hogy csinálja aki akarja, de ez így rettentő gáz... :D
16/32 anonim válasza:
"Szerintem a szeretet jele, ha hosszasan,sokaig,erősen összeér az ajkunk"
A még nagyobb szeretet jele, ha altesten is összekapcsolódunk jó hosszan.
Unatkozó kamu kérdés.
17/32 anonim válasza:
Nem, nekem a szájra adott puszi szexuális töltettel bír, soha nem adnám rokonoknak. De undorítónak sem találom, csak nálunk soha nem volt szokás. Az oroszoknál pl. úgy tudom a mai napig divat. [link]
18/32 anonim válasza:
Igen egy jó nagy nyelvessel szoktam üdvözölni a bátyám kis fiát.
Béla/51
19/32 anonim válasza:
Nálunk sem szokás az ilyesmi. De azért arra kíváncsi lennék, hogy férfi vagy nő vagy-e.
20/32 anonim válasza:
A férjemen kívül senkinek sem szoktam szájrapuszit adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!